Гръцката мега звезда Костас Сомер, който може да се похвали с участие в някои от най-гледаните холивудски филми, с перфектно тяло, красило нееднократно красило корицата на списания като „Man’s Health” и забележително рапиране в клипа на Akon „Girls /Sommer K Vocal Mix“ идва у нас на звездно парти!

Атрактивният Костас, който познава отблизо някои от най-известните звезди на световното кино като Уди Алън, Ума Търман, Том Ханкс, Брад Пит, Натали Портман, Джим Кери, София Лорен и спортисти като Михаел Шумахер и Марадона пристига по покана на култовото заведение в центъра на София Boutique Lounge Bar. В петък, 14.06 той ще е гост звезда на традиционното гръцко парти в заведението и ще раздава автографи на фенове и журналисти, а в събота, 15.06, ще избухне като ди джей на незабравимо парти.

Вижте снимки на Костас Сомер >>

Костас е роден в Германия, но след първата си годинка заживява със семейството си в Гърция. Още на 12 той решава, че иска да работи и не след дълго прави първите си професионални стъпки в множество различни сектори – става асистент на продукции, модел, барман... През цялото време обаче не го напуска детската му мечта да стане актьор и на 20-годишна възраст той се мести в Америка, където изучава режисура и изкуство в Лос Анджелис. След завръщането му в Гърция, режисьори му се доверяват за някои от най-интересните роли в гръцки продукции и това му отваря пътя към големите холивудски филми. Костас е категоричен, че служи на избраното от него изкуство с цялата си душа, посрещайки с радост всяко ново предизвикателство, което то му предлага.

Във филми като „Shoot The Duke“ с участието на Стивън Болдуин, „Deuce Bigalow- European Gigolo“ с Роб Шнайдер и „Boston Strangler: The Untold Story“ Костас прави незабравими роли. Наскоро той взема участие, по покана на президента на Chopard, в благотворителна вечер в Уолдорф Астория в Ню Йорк с домакин сър Елтън Джон, в подкрепa усилията на звездите срещу СПИН. Водещ на предаването „Extreme Sommer” по гръцката Alpha TV, Костас представя на зрителите някои от най-забележителните в света вулкани, опасни животни, торнада, ектремни спортове в Хавай, Мексико, Колорадо, Аризона, Лас Вегас.