Бременната в седмия месец актриса Искра Донова ще бъде откровена за трудния си път до желаното дете в предаването "Търси се..." тази събота (28 октомври) от 16:00 ч. по bTV.

"Много съм мислила за първата среща с бъдещото ни дете. Всеки път, когато се замисля за този момент, мога да се разрева. Мисля, че ще бъде най-щастливият миг в живота ми, и нямам търпение да се случи", признава звездата от "Скъпи наследници".

Меги и Нели ще срещнат Искра с най-скъпите ѝ приятели, които са били до нея в този 5-годишен път до майчинството. Едни от тях са актрисите Деляна Хаджиянкова, Елизабет Радева и Йоана Темелкова.

Изключително емоционална ще бъде срещата с лекарката, която помага на Искра да сбъдне мечтата си и в момента проследява бременността ѝ - д-р Анна Богданова.

Снимка: bTV

"Имаше момент, в който някак си се предаде и каза, че ще поеме глътка въздух преди да поеме отново по този път. Но аз ѝ бях казала, че през 2023 г. тя ще бъде бременна, просто трябва малко търпение", споделя д-р Богданова, която става и много близка приятелка с актрисата.

Нели и Меги ще срещнат Искра и с нейната сестра Ива Донова, която преди няколко седмици стана майка. "Мечтала съм един ден двете да сме бременни и ето, че ще отглеждаме децата си заедно", ще сподели Искра пред Нели и Меги. Каква майка ще е актрисата ще каже и нейният брат Андрей, който също като сестра ѝ живее в чужбина.

Оказва се, че най-щастлив от предстоящото чудо в живота на актрисата е нейният съпруг Жеко, с когото са заедно от много години. "Много е готино да видиш партньора си толкова щастлив. Някак си толкова беше горд, когато разбрахме! Просто беше станал 3 метра висок! Все едно върти планетата!", споделя емоциите на бъдещия татко актрисата. Чудото при нея се случва в клиника в Истанбул. Тя пътува до там всеки месец и бременността ѝ идва след първия опит инвитро. Преди това актрисата дълго време е пробвала в български клиники.

"Най-важното, според мен, е да се съхраниш ти заедно с партньора ти като двойка и като екип. Нещо, което според мен понякога липсва в българските клиники. Те обикновено наблягат на жената, а мъжа го игнорират", ще сподели очарователната актриса.