Хищникът в новия филм от едноименната поредица е най-смъртоносният и най-страховитият досега според екипа. Продукцията е по нашите екрани от 14 септември.

От отдалечените кътчета на космоса до горите на Южна Джорджия ловът отново започва. Сега най-жестоките ловци във вселената са по-силни, по-умни и по-смъртоносни от всякога. А само разнороден екип от бивши войници и професор по еволюционна биология могат да предотвратят края на човечеството...

Шейн Блек режисира невероятния актьорски състав по сценарий, написан от него и Фред Декър. Бойд Холбрук е в главната роля на Куин МакКена - наемник, който се оказва начело на екипа от ветерани, изправили се срещу смъртоносния пришълец. Сред актьорите са и Треванте Роудс, Джейкъб Трембли, Кийган-Майкъл Кей, Оливия Мън, Томас Джейн, Алфи Алън, Аугусто Агилера, Стърлинг К. Браун.

"Група неудачници ще спасят света - може би защото са прекалено откачени, за да изпитват страх, когато би трябвало", казва с усмивка продуцентът Джон Дейвис.

По думите му, ветераните са отдавна отписани войници:

"Смятат ги за неблагонадеждни, нежелани са, защото са получили контузии, но те някак си се намират един друг. Не са сбирщина от пропаднали войници - могат да станат много добри и я има искрата, която може да направи това. Имат дух, кураж и са непоколебимо лоялни един към друг."