Световното турне на Hot Wheels Monster Trucks минава през София, съобщават организаторите от Fest Team.

По думите им Hot Wheels Monster Trucks Live Glow Party идва в столицата за първи път и обещава свирепи битки, зрелищни състезания и много причини за удивление от феновете от всички възрасти. Те ще имат възможност да изпитат тръпката да видят любимите си чудовищни камиони, осветени в различни светлини, в единственото по рода си шоу, което ще се проведе на тъмно в зала "Арена София" през април в четири епични представления - на 8 и 9 април.

Популярното в цял свят семейно развлекателно шоу предоставя на публиката уникалната възможност да гледа любимите Hot Wheels Monster Trucks - Mega Wrex, Tiger Shark, Boneshaker, Bigfoot и много други, плюс изцяло новия Gunkster - как осветяват сцената в свирепи състезания и битки с чудовищни камиони, разказват организаторите.

Представленията на събитието ще включват още танцово парти, лазерни светлинни шоута и раздаване на играчки, предава БТА. Специална поява има и поглъщащият коли, дишащ огън и трансформиращ се робот Megasaurus и високолетящите машини на Hot Wheels Monster Trucks Live.

Снимка: БТА/ Live Nation