Тази седмица най-романтичното телевизионно приключение "Ергенът" продължава с два нови вълнуващи епизода, изпълнени с първи любовни трепети, неудържими бурни емоции и болезнени откровения очи в очи. В сряда и четвъртък вечер от 20:00 ч. зрителите на bTV предстои да станат свидетели на забавни състезания, горещи страсти, съкровени признания и остри словесни престрелки, след които нищо в имението на любовта няма да е същото.

Още днес Алек ще отправи своята първа покана за индивидуална романтична среща към една от дамите, направила му най-силно впечатление. Бизнесменът ще пристигне в имението с хеликоптер, за да отведе избраницата си на вълнуваща разходка из най-красивите кътчета на Родос, където двамата ще имат възможност да се опознаят насаме, далеч от всички останали. Изборът на Алек ще предизвика нескрито негодувание у една от останалите участнички, която няма да скрие сълзите, гнева и разочарованието си, че не е "избраната".

Индивидуалната среща ще продължи необичайно дълго, а това ще породи съмнения у момичетата, че тя няма да приключи на същия ден. След като посрещнат залеза в изискан ресторант, бизнесменът и избраницата му ще се усамотят в президентския апартамент на най-луксозния хотел в Родос, а какво ще бъде продължението и дали дамата ще получи роза от "ергена" още по време на усамотението им, зрителите ще разберат точно в 20:00 ч. по bTV.

Източник: bTV Media Group

Докато очакват завръщането им, момичетата в имението ще се впуснат в първото за сезона групово предизвикателство. Те ще трябва да преминат през "лабиринт на любовта", в края на който има една-единствена снежнобяла роза - своеобразен "ключ" към сърцето на Алек. Тя дава право на своята притежателка да го откъсне от някоя негова избраница за индивидуална среща и да го "открадне", когато прецени. В "лабиринта на любовта" претендентките ще се превърнат във вражески снайперистки, които ще трябва да се обстрелват помежду си с водни оръдия. На пръв поглед забавното предизвикателство ще стане повод за невиждана до момента "спортна злоба" и грандиозен скандал, който дълго ще отеква зад стените на красивото имение.

Източник: bTV Media Group

По време на вечерния коктейл Алек ще има възможност да поговори насаме с още от дамите, които до този момент не е имал възможност да опознае, а съкровеното и дълго отлагано признание на една от участничките ще провокира "ергенът" да разкрие какво за него означава истинско семейство. Зрителите ще станат свидетели и на изключително страстна целувка, с която Младенов ще засвидетелства все по-задълбочаващия си интерес към една от дамите. Вечерта ще завърши с нова "Церемония на розата", в която Алек ще разполага само с 21 цветя. Кои дами ще останат без рози и каква ще е съдбата им - предстои да видим още тази вечер от 20:00 ч. само по bTV! 

Източник: bTV Media Group

В четвъртък (29 февруари) е време за първата групова среща, на която ще се проведат Летните олимпийски игри "Родос 2024". Олимпиадата включва 5 дисциплини - вдигане на тежести, борба, водна топка, бягане с препятствия и класически маратон, а момичетата ще бъдат разпределени в два отбора - "Розови музи" и "Сини богини". Олимпийското злато ще спечели отборът, който извоюва повече победи в различните предизвикателства, а победителките ще отпразнуват триумфа си на специално VIP парти, организирано от абсолютно безпристрастния рефер на игрите - самия Алек.

Напрежението, породено от съмнения, че сред претендентките за сърцето на "ергена" има "енергиен вампир", ще достигне точка на кипене, а това ще стане повод набедената за "вещица" да бъде "отлъчена". В края на вечерта предстои инфарктна "Церемония на розата", след която цветята, с които Алек разполага, ще станат още по-малко на брой.