Настъпи дълго чаканият сезон на партитата на открито и закрито, на безбройните пролетно-летни празници и на отворените заведения и барове. Все поводи отново да сме заедно, да общуваме пълноценно, да се смеем и да си казваме любимото "Наздраве!" под акомпанимента на онази "музика за ушите", създавана от докосването на стъклените чаши. Дзън-н-н!

Ето няколко свежи, нестандартни и пивки идеи как да направиш събирането с приятели още по-незабравимо:

Долче вита парти

Долче вита в превод означава "сладък живот". Терминът е италиански и характеризира всичко онова, което искаме и от едно парти - енергия, лекота, класа и умение да се наслаждаваме на всеки миг.

А за да ви се услади на 100% "наздравето", задължително опитайте новия Johnnie Blonde, създаден от екипа на Johnnie Walker. Изпробвали споделят с възхита, че този специален бленд едновременно разкрива пълната дълбочина, която любителите на уиски очакват от един истински скоч, а по-ярките и сладки вкусове в него се харесват и на онези, които досега не са си падали по скоча.

Това ново уиски е пълно с вкус и светлина, жизнено е и по-сладко от очакваното, и разкрива пълния си потенциал, когато се смеси с газирана лимонова напитка, за да се прероди в освежаващо питие, бълбукащо от вкус - идеално за откривателите и любителите на забавлението.

Снимка: Johnnie Walker

"Блонд, Джони Блонд!"

Подобно на Джеймс Бонд, едно легендарно парти се нуждае от поне една изненада, след която всички да възкликнат: "Уау!".

Johnnie Blonde е точно такава. Той буквално преобръща представите за уиски! Идва в прозрачна бутилка, за да се насладите на слънчевия му цвят още преди да отвъртите капачката. А че Johnnie Blonde не е добре познатият ви скоч, ще разберете веднага щом се разлее по небцето ви. Балансиран, кремообразен и мек, със сладки нотки на ванилия и подправки, вкусът му е нещо различно от всичко, което сте опитвали преди!

Иновативният бленд на Johnnie Blonde отлежава в бъчви от американски бърбън, откъдето придобива нетипичните за шотландско уиски мекота и сладост, които, в комбинация с лекия и нежен послевкус с нотка на пикантност, от първата глътка го превръщат в новото любимо уиски преживяване. Такова, че когато на партито ви попитат: "Какво е това?!", с тънка усмивка и леко намигване да отговорите: "Блонд, Джони блонд!".

Снимка: Getty Images

Русо жадно няма

Кой си позволява волността да твърди, че скочът не е женско питие?! Докажете обратното на дамската си, приоритетно блондинска компания с "русия" Johnnie. Той е просто перфектен за свежи пролетно-летни коктейли! Защото Johnnie Blonde е многолико уиски, подходящо както за чиста консумация, така и за миксиране.

Ето една лесна и освежаваща рецепта, за която ще се говори дълго и след партито:

Необходими съставки:

- 50 мл Johnnie Blonde

- 150 мл лимонена газирана напитка

- Висока чаша

- Лед

- Резен портокал за още по-голяма свежест

Начин на приготвяне:

Напълнете високата чаша с лед, добавете уискито и газираната напитка. Украсете с резен портокал и ето - първата "голяма блондинка", създадена от "едно малко" е готова! Пуснете готина музика на компанията и нека партито стартира с първото си "Дзън-н-н!".

Снимка: Getty Images

За Johnnie Walker:

Johnnie Walker е номер едно шотландско уиски в света (IWSR, 2017) с фенове в над 180 държави по целия свят. Още по времето на неговия създател ДжонУокър, хората, които блендват уискитата на Johnnie Walker, се стремят към перфектния вкус и качество. Днес, многократно награждаваното уискипортфолио включва Johnnie Walker Red Label, Black Label, Double Black, Green Label, Gold Label Reserve, AGED 18 YEARS и Blue Label. Продажбата на над 18 милиона бъчви годишно (IWSR, 2017) превръща Johnnie Walker в най-популярното шотландско уиски в света.

За Diageo:

Diageo е световен лидер в областта на алкохолните напитки със забележителна колекция от първокачествен алкохол, която включва марки като Johnnie Walker, Bulleit, Smirnoff, Cîroc и Ketel One, Captain Morgan, Baileys, Don Julio, Tanqueray и Guinness. Diageo е световна компания, чиито продукти се продават в над 180 страни по света. За повече информация посетете www.diageo.com, както и глобалния ресурс за отговорна консумация www.DRINKiQ.com за информация, инициативи и споделяне на добри практики.

 В материала се съдържа продуктово позициониране