Часът е 22:10. Гледката: безценна. Планина, звезди, есенно небе и светлини. Любимият нощен град, там високо в планината, където песента на Орфей се слива с шумоленето на вековните борове и ели. Родопите. И малко време откраднато само за мен, в което улавям красотата на вечерта в един кадър и огромна лекота.

Запечатвам гледката с един съвършен малък на пръв поглед телефон, но с голямо сърце и многосензорна камера, която лесно променя гледната точка. Устройството е Samsung Galaxy Z Flip3 5G. Най-новият флагман на корейския технологичен гигант определено сгъва на две конкуренцията по отношение на дизайн, визия и функции. Смартфонът лесно се справя с предизвикателството да снима през нощта.

 

Снимката е заснета със Samsung Galaxy Z Flip3

Част от предимствата да работиш в медия е фактът, че журналистите могат да тестват набелязани продукти преди да ги добавят в своя шопинг лист. А Samsung Galaxy Z Flip3 определено си заслужава да се озове красиво опакован под коледната ви елха.

Снимки като за корица на кулинарно списание.

Едно от първите неща, в които ще се влюбите е камерата и софтуерът зад нея, които улавят изображенията още по-кристално и въздействащо. А снимките от близко са повече от съвършени. Цветя, торта, стъклопис или просто чаша кафе- всичко излиза в детайл. Като от списание.

 

Източник: Samsung Bulgaria

Ако и вие сте от хората, които обичат да снимат активно онези малки моменти от деня, които сгряват сърцето, то този малък телефон може да улови много добре вашите детайли от ежедневието. Когато се отдадете на малко кулинарно пиршество с приятели в новия ресторант на любимия ви шеф готвач, когато сътворите идеалната купа ароматен рамен или пък стилизирате чинията със сутрешна закуска на детето под формата на усмихнато човече, във всички тези моменти Galaxy Z Flip3 ще бъде там, прибран в малкия ви джоб, и готов да запечата всеки един миг на кулинарно вълшебство.

Новият Galaxy Z Flip3 се сгъва като огледалцеи ви позволява да заснемете снимки под абсолютно всякакъв ъгъл. А поставен на масата, смартфонът предоставя уникалната възможност да направите селфи отхапвайки от любимата си пица без дори да го държите.

Независимо как позиционирате телефона, той със сигурност ще даде нова перспектива, защото режимът Flex ще действа като статив, за да стабилизира камерата.

Снимката е заснета със Samsung Galaxy Z Flip3

За хората, на които им се налага да вършат много неща едновременно.

Ако сте родител, значи вече сте завършен гуру в сферата на мултитаскинга. С навлизането на ерата на работата от вкъщи нуждата от устройство, което може почти всичко, е още по-голяма. От това да направи зашеметяващ кадър на съботните палачинки за Инстаграм, през това да заснеме видео на първите детски стъпки или да съдейства за провеждането на видеоразговор в Zoom в едната част на екрана на телефона, а в другата да даде опция за изпращане на снимки на бабите от вчерашната екскурзия. Не защото разговорът не ви е интересен, а защото знаете, че ако не ги изпратите сега, ще забравите завинаги. Просто ще бъдете пометени от следващите задачи.

Не знам кой е измислил режима Flex, но мога с две ръце да заявя, че той е гениален, гениален човек, който определено улеснява заетите родители. Разгъвам телефона във Flex режим, слагам го на масата и говоря по Вайбър с най-добрата ми приятелка. И всички това докато приготвям вечеря за семейството. А когато си натоварен на макс всеки един такъв разговор определено идва освежаващо и зареждащо.

Един телефон, два еднакво функционални екрана.

Ако разполагате с куче като мен, то разходките ви са неизменна част от ежедневието ви. Минимум 2 пъти на ден и във всякакви метеорологични условия ви се налага да излизате навън с домашния любимец. Няма значение дали вали, дали грее слънце и дали е вкочаняващ студ, кучето трябва да бъде разходено.

 

Източник: Samsung Bulgaria

Едно от предимствата на Galaxy Z Flip3, които ще ви бъдат от полза при сутрешните разходки през зимата на -10 градуса е, че получавате най-важните известия и съобщения на предния екран на Galaxy Z Flip3, който впрочем е и 4 пъти по-голям в сравнение с този на предшественика си.

А с функцията Quick shot може да запечатате сутрешното кафе само с двойно натискане на бутона за включване/ изключване, без да се налага да отваряте устройството. Бързо и лесно селфи! Щрак!

Дори с премръзнали ръце, пак ще можете да уловите как кучето ви тича щастливо в купищата паднали листа. И то без да ви се наложи да разгъвате Galaxy Z Flip3.

Снимката е заснета със Samsung Galaxy Z Flip3

Модерен телефон, който направи сгъваемите смартфони обект на интерес

А ако има дума, която най-добре описва дизайна на смартфона, то това определено е елегантност. Във времето докато го тествах, той стана обект на въпроси и възхищение на много хора около мен. От случайни чакащи на опашката пред куриерския офис, от родителите ми, че дори и от скептичния ми отначало съпруг, който в последствие окупира телефона за ден-два. Всичко, което беше нужно бе просто да извадя Galaxy Z Flip3 и да говоря по него.

Не е случайно, че много публични лица вече са активни ползватели на смартфона. Фината му външност го прави подходящ за хората с отношение към естетиката. А различните цветове, в които може да бъде намерен - ванилия, зелено, лавандула и мистично черно, правят Samsung Galaxy Z Flip3 идеален аксесоар с функции на премиум смартфон. За тези, които търсят още повече цветови опции, Samsung предлага калъфи в изключителни цветове, като например тъмносиньо, тъмнозелено или корал.

Едно от любимите ми качества на този телефон е именно неговата компактност. Може идеално да се побере в задния джоб на дънките докато се разхождаш с кучето или пък с едно движение, да се превърне в голям пълноекранен телефон, на който можеш да правиш всичко с лекота. Да гледаш Netflix, да пишеш мейл, да провеждаш онлайн среща, да уловиш ароматна чаша кафе на забавен кадър, или да снимаш котката и да я качиш в мрежата, защото все пак те са "кралете" на социалните мрежи.

Снимката е заснета със Samsung Galaxy Z Flip3

С две думи Samsung Galaxy Flip3 е идеалният коледен подарък, който може да намерите в технологичните магазини, а не само в чувала на дядо Коледа. Пълноекранният телефон, който се сгъва, за да се побере в джоба ви с революционно гъвкаво стъкло, отличителна камера и двойна батерия, която издържа цял ден. Смартфон, който вече променя формата на бъдещето.

За да надградите още повече потребителското си изживяване, може да се възползвате от специалното предложение при партньорите на Samsung. Ако закупите до 31.12 Galaxy Z Flip3 5G или някое друго от подбраните устройства от семейството на Galaxy, се сдобивате със Galaxy Buds2.


 *Материалът е съвместен рекламен проект на Dir.bg u Samsung Bulgaria.