Глобалната пандемия, разтърсила целия свят, се отрази на всеки от нас. И въпреки че населението бе и все още е разделено на две напълно противоположни поведенчески нагласи, дори онези хора, които не мислят, че този проблем ги засяга и не приемат сериозността от COVID-19, се чувстват меко казано напрегнати.

Лични и професионални промени, политически и обществени рокади, страховити прогнози... Живеем в променливо и доста "ветровито", почти катастрофално време! И дори най-силните психически хора, усетиха нестабилността под краката си. Истината е, че човешкият организъм е изключително сложно проектиран мотор от няколко системи. Обратно на всеобщото схващане, че щом се чувстваш физически здрав, дори стресът да се окаже в повече, то всичко все още е под контрол, определено не е правилно! Всъщност психическото натоварване и напрежение, бавно и постепенно се превръщат в онзи така наречен " сив кардинал", ръководещ здравето ни. И когато дълго време не сме му обърнали внимание, започваме да забелязваме и първите физически прояви - ставаме по-изморени, разболяваме се по-често, в пъти по-податливи сме към заразяване с вируси. А сега определено не е правилното време, в което да пропуснем да си обърнем внимание. Сегашните вируси са титулувани с "тежки корони" и представляват опасност дори за най-смелите сред нас!

И като заговорихме за личната здравна грижа, добре е да знаем, че тя изисква да се случва целогодишно, старателно, но без крайности. Навярно неведнъж ви се е случвало да се окажете в омагьосания кръг на:

  • прекалено често чуване на личния лекар
  • ходене по изследвания
  • купуване на поредните хранителни добавки.

И като заговорихме за хранителни добавки, тук е удачният момент да споменем колко неправилно е да купуваме микроелементи и витамини "на поразия". Казвайки това, напълно осъзнаваме, че почти на всеки от нас се е случвало приятел или колега да ни препоръча таблетки, например за засилване на имунитет. И в това няма нищо лошо, разбира се, до момента, в който се окаже, че на рафта вкъщи има повече добавки, отколкото желание за прием. Опитът показва, че редовният прием на подобен тип имуностимулиращи продукти без лекарско предписание не се случва, както трябва да бъде по правило. Все по-често в един прекрасен момент ни омръзва да сме стриктни, понякога се налага да прекъснем курса и да стартираме с други медикаменти, а в последствие дори не сме сигурни кога и за какъв период сме приемали необходимите таблетки. Знаем, че за постигане на очаквания ефект, някои микроелементи трябва да се приемат в продължение на месеци. И когато се понасъберат повече таблетки, които да пием... дисциплината на приема ни рязко намалява и така стопираме всичко.

Сигурни сме, че поне веднъж в живота си сте си мечтали с едно хапче да решите максимално повече проблеми и да си осигурите така мечтаната глътка спокойствие в това неспокойно време! Това вече е постижимо, защото с буквално една глътка можем да си осигурим необходимата доза от микроелементи и витамини, необходими за имунната система и нормалното функциониране на организма.

Вече може да приемате с едно хапче наведнъж - Цинк в отлично усвояема форма, органичен Селен, допринасящ за защита на клетките от оксидативен стрес, витамин D3 от растителен източник, засилващ нормалната функция на имунната система и обмяната на минерали и витамин C в щадяща стомаха формула. Веднага издаваме тайната: ЗинСед с глътка вода и спокойствие. Това е решението да не пропуснете да изпиете поредното хапче, да следите точно кога и колко дълго сте приемали всички най- важни микроелементи. Тази дълго очаквана комбинация, която значително повишава съпротивителните сили на организма срещу вируси, бактерии и други патогени се появи точно навреме! Сега, повече от всякога имаме нужда да презаредим батериите си и да сме повече от устойчиви срещу всякакъв вид инфекции.

Синергичната комбинация от цинк, селен, витамин D и витамин C спомага за антиоксидантната защита на организма, което е изключително важно особено при ситуации с повишен риск от инфекции - вирусни епидемии.

Освен това ЗинСед допринася и за нормалното клетъчно делене, което включва и клетките на имунната система, това подобрява скоростта и качеството на реакцията срещу патогени.

Друга изключително важна подробност е, че всяка съставка в ЗинСед е специално избрана да бъде лесноусвоима и с висока бионаличност. Това увеличава максимално позитивния ефект на витамините и микроелементите.

Нужни са ви само две таблетки с които покривате препоръчителния дневен прием.

Къде може да откриете ЗинСед?

  • Може да закупите онлайн или от аптеките! Ще получите и безплатна доставка за поръчка над 40лв.

Подарете си глътка спокойствие в това "интересно и неспокойно" време и бъдете здрави!


Рекламна публикация.