Авторът на рубриката за модерната, градска жена VЯRAFIED - Вяра Младенова се среща със собственика на FORTEX - Георги Филипов.

Поводът за тяхната среща е да научим повече за преимуществата на VITAMIX ВИТАМИН C + ЦИНК + СЕЛЕН + D3 ДЕПО - един от най-продаваните продукти в аптеките, както стана ясно в предишния епизод.

"Създали сме специален продукт, съдържащ трите минерала и един витамин под формата на депо таблетки, който се препоръчват от Световната здравна организация точно с тази цел.

Комбинирали сме ги в таблетка със забавено освобождаване, така че да доставяме тези вещества на организма през целия ден", разказва за VITAMIX ВИТАМИН C + ЦИНК + СЕЛЕН + D3 ДЕПО Георги Филипов.

Това, което прави впечатление на Вяра, като майка и активна жена е, че само с една таблетка успява да си набави лесно тези 4 нужни за организма компонента. Затова и пита директно: Как се роди идеята за такъв продукт?

"Продуктът е създаден доста преди пандемията, а не специално заради нея. Следим редица научни публикации, изследвания на колеги, които работят в сферата и се опитваме, чрез серията VITAMIX, да даваме на добра цена най-доброто от световния опит при храненето и нутрацевтиката. За нас продуктът не е нов. Той е по усвоена технология, но очевидно в тази ситуация, в която сме всички, той стана лидер в портфолиото на продуктите ни. ", споделя собственикът на FORTEX.

"Аз съм дълбоко убеден, че ако искаме да изградим доверие и стабилна репутация, трябва да държим на високото ниво в качеството и да продаваме такова на клиента", казва още Георги Филипов.

В момента FORTEX разполагат с 4 производствени линии, с доста добра експертиза в производството на сиропни форми и течности, сашета, таблети и т.н.

Компанията върви бързо. Има планове за трета производствена площадка на територията на София и София-област в следващите години, споделя още Георги Филипов.

В края на разговора Георги Филипов пожелава на всички ни да се пазим с маски и да зачитаме дистанцията, но и да бъдем весели. Разбира се да не подценяваме мерките за превенция, както и да подсилваме редовно имунната си система!

 

*Материалът съдържа продуктово позициониране!