Банята е едно от местата, в които можем буквално да се отърсим от натрупания стрес и умора. Един хубав душ или отпускаща ароматна вана с много пяна. А защо не и придружена от чаша вино и малко шоколад. Или пък от осиновена черна котка, която ви гледа със смесица от любопитство и възмущение от пръскащата вода, докато се чуди кога ще приключите, за да може отново да я засипете с внимание и игри.

Какви ритуали ще следвате в банята, решавате вие. Ние обаче, решихме да ви предложим няколко идеи за качествени подаръци за банята, с които времето там ще стане още по-приятно. А кожата ще ви благодари.

Отървете се от стреса и уморената кожа. Буквално. Харесахме си четка за тяло и течен скраб от THE BODY SHOP. А самите BODY SHOP боготворим, не само заради качествената козметика, но и заради социалната им активност, която се бори срещу тестовете над животни в козметиката.

Пътешествие за сетивата. Прованс и грижа. Или просто L'occitane. Спряхме се на нежния душ гел от върбинка, който ще се погрижи за хидратацията и освежаването на вашата кожа.

Photocredit: Serdika Center

Не забравяйте и косата. Често най-пренебрегваната част от тялото, а и от нашия цялостен outfit, е именно косата. Отблагодарете й се за стотиците пъти, в които я дърпахте от нерви, покривахте с шапки, изкарвахте на студа или сгорещявахте с маша. Ние се спряхме на маска за коса Theraplex от Radiant. След това измийте косата с комплекта за коса Furterer, който може да намерите в аптека Subra в Сердика Център.

Мекота и топлина като прегръдката на мама. Няма нищо по-приятно, когато след хубавия душ се сгушим в чиста и мека кърпа като тези на PNG, чийто магазин в Сердика предлага многообразие от текстил за банята - от кърпи до халати.

Photocredit: Serdika Center

Поглезете се, дори и когато сте на път. Ако планирате да пътешествате по време на празниците, без да правите компромис с количеството продукти, които носите в куфара, минете през магазин DM в Сердика. Скрабът им за тяло с кафе и кокос е в удобна и малка опаковка, която ще се побере идеално във всеки несесер.

Изненадайте любимите хора. Ако вашата сестра, майка или колежка обожава качествените и естествени продукти за тялото и банята, може да я изненадате с коледния сет с подаръци от LUSH. Едва ли има човек, който да е минавал по коридорите на Сердика център, без да прекара 15 минути в магазина на марката, ухаещ на нещо средно между ароматно кафе, курабийки и цветна градина. 

Настоящият текст е част от Коледния календар на #URBN - поредицата на Dir.bg u Сердика Център, в която всеки ден до Бъдни вечер ще ви представяме различни варианти, с които да изненадате вашите близки. Ще се постараем да не пропуснем никой и да дадем работещи и полезни идеи за подаръци, с които да поглезите себе си или семейството.

Най-удобната част от всичко обаче е, че предложените продукти може да намерите в магазините на Сердика и с едно ходене да отметнете няколко задачи.

И да - даже ще се забавлявате. От Коледните паради, които от търговския център са подготвили, за да изненадат най-малките. До кътовете за опаковане на подаръците и стигнем до консиержите, които ще бъдат на ваше разположение, за да ви упътват или да ви носят покупките.

Photocredit: Serdika Center