Приятели на изпълнителката разкриват, че тя се чувства " на предела" и напълно "изгубена". 24-годишната певица от няколко месеца е в светлината на прожекторите и лекарите вече започнаха да се притесняват за здравословното й състояние. Според близки до звездата, Риана е физически и психически изтощена, а според психолози, анализирали поведението й, певицата може да страда от психично разстройство. То се характеризира в постоянна нужда от внимание и възхищение по всяко време. Така специалистите обясняват поведението на неуморната Риана, която в последно време публикува свои снимки в социалните мрежи от всяко място, където се намира.

Миналата седмица певицата трябваше да лети до Лондон по работа, но в последния момент отмени всичките си ангажименти, което отново предизвика слухове за влошеното й състояние.

Миналия месец поп звездата Риана беше приета в болница, заради "изтощение и дехидратация". Една от причините, поради които 24-годишната певица може да страда от преумора, е натовареният й тренировъчен режим. Вижте новата фигура на Риана >>