Алекс Петканова неведнъж е сочена за една от най-привлекателните дами в родния шоубизнес, надарена с горещ сексапил, който автоматично привлича всички погледи към нея. Разбира се, подобно на повечето жени, които изглеждат добре, половинката на Лудия репортер от малкия екран полага много старание, за да запази хубавия си външен вид за възможно най-дълго.

Тя неведнъж е показвала в социалните мрежи как се грижи за фигурата си, поддържайки я с усилени тренировки във фитнес залата, под зоркия поглед на инструктора си Сами Хоссни, добил популярност с участието си във "Фермата".

Ето защо преди броени часове, когато брюнетката качи в личния си Инстаграм профил снимки от настоящата си почивка, на които коремът ѝ не изглежда така плосък, както по принцип, повечето от последователите ѝ побързаха да предположат, че тя е бременна с второ дете. В момента моделът, който скоро ще видим в ролята на водещ на "Гласът на България", си почива в прекрасния СПА курорт Велинград, където се намира заедно с половинката си Даниел и сина им Габриел.

Вижте снимки >>

Естествено, като един от най-популярните инфлуенсъри у нас, тя е свикнала редовно публикува кадри, разкриващи ежедневието ѝ на нейните почитатели, с които печели техния възторг и обоцание. Надали обаче споделяйки тези изображения, направени в банята на хотелската им стая, е очаквала реакциите, които получи.

На фотографиите, заснети в огледало, тримата позират в бели хавлиени халати, сякаш току-що са били на процедури. Само този на Алекс обаче е разтворен, разкривайки, че отдолу носи розов цял бански, който прилепва към тялото ѝ.

"Хора, само аз ли забелязах корема?", пита един от потребителите.

"Скоро май ще има добра новина. Ще бъде прекрасно", пише друг.

И докато първите само деликатно намекват, че любимата на журналиста им се вижда бременна, трети директно отправи въпрос към нея дали това действително е така. Очевидно питането е привлякло вниманието ѝ, понеже тя отговори само след една минута, категорично отричайки.

"Човек да не си хапне, все ще се намери някой да пита бебе ли очаква", веднага я защити неин фен.

"И Александра е човек и може да преяде, докато е на почивка! Не е задължително това да е бременно коремче... пък и такива въпроси не е културно да се задават!", отбеляза нейна почитателка.

Очевидно обаче малко са тези, които са си направили труда да прочетат коментарите, редящи се под публикацията, защото хората продължават да я питат дали с Даниел са на път отново да станат родители.