Хубаво е когато, въпреки дългогодишния брак зад гърба си, вместо да са си омръзнали един на друг, семейните двойки продължават да поддържат не само огъня помежду си, но здравословния смях, провокиран от закачките, които си правят. Дейвид и Виктория Бекъм са именно от този тип партньори, задържали поравно както страстта, така и по детски свежия хумор в своите отношения.

Днес, 21 години след като официално си казаха "Да", те изглеждат по-щастливи от всякога и са чудесен пример за това, че дори славата (явяваща се като предпоставка за края на множество звездни романси) не е в състояние да разруши стабилната връзка помежду им, калена от истинската любов.

Вижте кадъра >>

Всеизвестен факт е, че Виктория рядко се усмихва пред фотографския обектив, в миналото дори самата тя е говорила по темата в различни свои интервюта. Ето защо когато сериозната физиономия на лицето ѝ за снимка бива изместена от радостно изражение, това се счита за истинско събитие... или поне сред членовете на нейното семейство.

Наскоро 15-годишният ѝ син Круз реши да сподели с последователите си в своя Инстаграм, наброяващи впечатляващата бройка от 1.7 млн. души, именно такова изображение, придружено от посланието "Очевидно майка ми може да се усмихва" и емотикон във формата на сърце.

На кадъра, заснет в огледало от бившата певица от група "Spice Girls", очевидно решили да се отдадат на релаксиращи СПА процедури, двамата позират в бели хавлиени халати. Дейвид обаче не остана безразличен към публикацията и почти мигновено се включи в коментарите, правейки си шега със зъбите на жена си.

"Колко са бели зъбите на мама, а? Това е Рос от "Приятели", написа бившият футболист, поставяйки плачещо от смях емоджи.

Чувството му за хумор се хареса от над 12 хил. потребители на социалната мрежа и предизвика почти 350 отговора на хора.

За онези, които не си спомнят, шегата му е препратка към един от най-запомнящите се епизоди на комедийното шоу, превърнало се в истински хит през 90-те, в който Рос избелва зъбите си дотам, че те "светят" в тъмното... или поне при наличието на ултравиолетова лампа наблизо.

През 2019 г., в открит разговор с британското сп. "Glamour", Виктория разкри, че в миналото често е предпочитала да се крие зад фасадата на сериозна, дори хладна жена, но постепенно се е отказала от нея.

"Има нещо наистина освобождаващо да призная и приема моето истинско "Аз". Чувствам се уверена и доволна от себе си. Всеки трябва да бъде своята най-добра версия, независимо от годините си", сподели тогава тя.