Един от оригиналните супермодели, Линда Еванджелиста, призна в новия брой на британското издание на Vogue, че, въпреки че буквално беше обезобразена от неуспешна козметична процедура, тя продължава да се подлага на различни разкрасителни методи, с които да запази по-дълго време красотата и младостта си. Един от тях е ботокс, който й се поставя на челото през няколко месеца.

"Нямам против и никога не съм имала притеснения от остаряването. То ни води натам, накъдето искаме да вървим, защото показва един дълъг живот. Аз искам бръчки, но в същото време си поставям и ботокс на челото, което до известна степен ме прави хипокрит. Въпреки това ми се иска да остарея", разказва Линда.

След като в продължение на 5 години беше в самоизолация заради последствията от козметична процедура, която обезобрази лицето и тялото й, тя вече откровено споделя за кошмара, през който е минала и с който продължава да се бори.

Освен това заедно с колежките си Синди Крауфорд, Наоми Кембъл и Кристи Търлингтън заснеха документална поредица, в която разказват за живота и кариерата си. Те направиха и обща фотосесия за новото издание на британския Vogue.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от British Vogue (@britishvogue)