Преди десетилетие Джесика Симпсън бе сред най-големите изкушения на американската музикална сцена. Тя спечели сърцата на публиката с нежния си глас, миловидното си излъчване и деликатна визия, която хората неведнъж сравняваха с емблематичната кукла Барби, превърнала се в синоним на думата "красота". Благодарение именно на привлекателния си външен вид, блондинката завладя и големия екран, прибавяйки в биографията си няколко филмови продукции с нейно участие.

В онзи период тя сякаш имаше всичко - световна слава, успешна кариера и привлекателен съпруг... До момента, в който изненадващият развод с Ник Лачи през 2006 г., не предизвика домино ефект, помитащ всичко по пътя си. Тогава животът на красавицата претърпя драстична промяна и името ѝ започна постепенно да тъне в забвение.

Вижте трансформацията на Джесика >>

Сякаш само за ден Джесика изчезна от светлините на прожекторите. Появи се отново през 2014 г., когато се омъжи повторно за Ерик Джонсън, но след като даде живот на децата - Максуел, Ейс Нут и Бърди Мей, от прелъстителната жена не остана и помен. По време на трите си бременности тя качи доста килограми, които я промениха до неузнаваемост.

Джесика по време на третата си бременност

Снимка: Официален профил в Instagram

През миналия април обаче тя реши да си възвърне някогашния блясък, като за целта се подложи на строг хранителен режим и интензивни тренировки. Резултатите не закъсняха. Симпсън смая всички, след като само за 6 месеца свали повече от 45 килограма. Още по-впечатляващо е, че сега, година по-късно, изпълнителката на "These boots are made for walking" не губи своята мотивация и усилено продължава да поддържа перфектната си фигура.

Преди няколко дни тя качи в личната си Инстаграм страница кадър, с който показа на своите последователи как тренира йога, застанала пред басейна, намиращ се двора на нейния дом. Изображението е заснето на фона залязващото слънце, скриващо се зад далечните хълмове на хоризонта, чийто последни лъчи оцветяват небето в различни нюанси на оранжевото.

Джесика с дъщеря си Бърди Мей

Снимка: Официален профил в Instagram

На него Джесика е облечена в къс черен топ с дълбоко V-образно деколте и сив клин с леопардов десен. Прилепналото облекло, демонстриращо впечатляващата ѝ физика, е част от личната ѝ линия дрехи, която певицата пусна неотдавна пусна на пазара.

Ден преди 40-ата си годишнина, която отпразнува на 10 юли т.г., Джесика намери интересен начин да отбележи радостното събитие. Тя публикува в социалните мрежи заснето в огледалото селфи, на което носи чифт дънки, купен преди повече от десет години.

Джесика днес

Снимка: Официален профил в Instagram

"Пазя тези дънки в гардероба си от 14 г. (не преувеличавам). Установих го през последните часове, в които съм все още в декадата на 30-те и реших да им дам втори шанс. Така че... здравейте, 40, радвам се да се запознаем!", гласят думите ѝ, съпровождащи нейния пост.