Лятото е онова време от годината, в което високите температури някак неизменно се конкурират с горещите емоции. Жаркият сезон носи със себе си безброй обещания за огнени преживявания и вълнуващи приключения... Понякога обаче съществува реалният риск, под въздействието на обзелата го пламенна еуфория, човек да изпусне контрола над дадена ситуацията. И тогава има голям шанс веселбата, на която се е отдал, да има съвсем безразсъден завършек...

Така например през отминалия уикенд Нора Недкова за малко да "паркира" автомобила си редом до яхтите, редящи се на пристанище "Марина Диневи" в Свети Влас. За щастие плеймейтката успя да потопи единствено задните гуми на превозното средство.

Вижте снимки на Нора >>

Инцидентът е станал около 6 часа сутринта, след като блондинката и нейни приятелки решили да си тръгнат от пиано-бар, който посетили след откриването на популярното местно заведение "Planet Yacht". Очевидци споделят пред Флагман.бг, че Недкова, качила се зад волана на червения Nissan Juke в секси черна рокля и обувки на висок ток, не е преценила добре разстоянието, с което разполага, изпълнявайки маневра назад.

По думите им, преди да се озове във водата, тя се е блъснала в една от лодките. Ударът обаче съвсем не е спрял джипа, който продължил да се движи, докато накрая асфалтът под задната му част не изчезнал. Причината, поради която не пропада цялото возило, била малка лодка, която го подпряла.

Скоро, след подаден сигнал от страна на жените към пътна помощ, на мястото пристигнали полицаи. Снимка, показваща случилото се, в своя Фейсбук профил сподели Мартин Карбовски.

"Плеймейтката Нора Недкова паркира в морето, чака пътна помощ.
Нисан Джук струва 60 хиляди лева, но не е амфибия. Какво е амфибия?!", гласи посланието на журналиста, съпровождащо изображението.

Флагман пише, че преди да пристигнат служителите на реда, Нора помолила своята приятелка Соня Урумова да поеме вината за злополуката.

И действително в личната си Фейсбук страница Недкова твърди, че не тя е отговорна за произшествието.

"Е, откриехме сезона подобаващо!
Купонът ни беше толкова щур и горещ, че една от приятелките ми се разгорещи дотам, че реши да охлади задните ни гуми, за изтрезняване! Е, посмяхме се, айде "Corona, ciao!" Довечера пак!", е написала в публикацията си.

Нора и Соня са дали толкова заплетени обяснения на полицаите, че се наложило подробностите да се изясняват чрез видеозаписите от охранителните камери на близките заведения.

Очевидно обаче плеймейтката не изпитва голямо притеснение, тъй като преди часове публикува в своя Инстаграм акаунт снимка, на която позира пред фотографския обектив по черен цял бански, съчетан с прозрачен халат и токчета в същия цвят. На кадъра тя стои седнала с кръстосани крака върху маса и държи в ръката си позлатена чаша за кафе.

"Добро утро на всички! Моята рецепта за щастлив живот от години е:
Всяка сутрин с кафето по лъжичка "Майната му на всичко" и животът става песен.
Резултатите може да очаквате веднага!", са думите към фотографията.