Принц Уилям и Кейт пускат официални портрети за всеки един от рождените дни на първородния им син Джордж. Когато навърши 1 година, те позираха в Лондонския природонаучен музей на изложба на пеперуди.

Снимка: Getty Images

Миналата година, за да отбележи 8-ия рожден ден на Джордж, роден на 22 юли и трети поред в наследяване на трона, Кейт застана зад камерата, за да заснеме бъдещия монарх, седнал на капака на кола, ухилен пред камерата в синя поло тениска с оранжеви ивици.

Тази година Кейт публикува кадър с възклицанието: "Джордж става на 9!". Снимката е направена на плаж по време на почивка на семейството в Обединеното кралство по-рано този месец. На кадъра принц Джордж, който много прилича на баща си принц Уилям, носи синя поло тениска и широко се усмихва на камерата.

Embed from Getty Images

Принц Джордж имаше вълнуващо начало на лятото, като направи своя дебют на Уимбълдън на 10 юли, за да гледа мъжкия тенис финал с родителите си. Джордж седеше на първия ред в Кралската ложа на Централния корт, изглеждаше изящен в костюм и вратовръзка, и дори успя да държи желания трофей, когато семейството се срещна с победителя Новак Джокович, пише "People". 

Embed from Getty Images

Джордж на три. Днес вече е ясно, че е обсебен от футбола и обича да прекарва времето си навън. 

Embed from Getty Images

На Уимбълдън Джордж беше заснет в приятна раздумка с баща си. 

Embed from Getty Images

Това лято вероятно ще включва голямото преместване за семейството. Кейт и принц Уилям планират да се изнесат от двореца Кенсингтън и да отидат в нова резиденция на около 30 мили западно в Бъркшир, окръгът, в който се намират любимите покои на кралицата - замъкът Уиндзор. Беше оповестено, че семейството ще се нанесе в "Adelaide Cottage" в имението Уиндзор, но това не е потвърдено.