Животът ни често бива сравняван с книга, чийто автор сме самите ние, пишейки собственоръчно своята история, посредством решенията, които вземаме, и изборите, които правим. В началото страниците на този том са празни, просто множество бели листи, но постепенно те се изпълват от случките и събитията, изграждащи нашето битие. Именно тях наричаме опит и го мерим в години. Благодарение на него обаче, все по малко неща в ежедневието ни се случват за първи път, лишавайки ни от придружаващите ги чисти и неподправени емоции.

Ето защо новата рубрика #Сефте на Dir.bg насочва вниманието на известните личности към онези специални моменти, изпълнени с нови и непознати до онзи момент усещания. В рамките на няколко минути те ще трябва не просто да си ги припомнят, но и да ги споделят с всички нас, позволявайки ни да надникнем в миналото им, изградило ги като хората днес. Кои са постъпките, с които се гордеят, или онези, които определят като грешка, предстои да разберем.

Първото популярно лице, осмелило се да приеме нашето предизвикателство, разкривайки най-личните части на житието си, е актрисата Неда Спасова, която по принцип не е медицинска сестра, нищо че всички почитатели на сериала "Откраднат живот" я познават точно като такава.

Тя е харизматична и очарователна, а усмивката ѝ рядко слиза от нейното лице. Но освен това се оказа пряма и откровена. Пред Dir.bg екранната Кая Райкова призна, че първата ѝ целувка е била с... момиче.

Любовта я спохожда на 14 г. - тогава е първата ѝ връзка. Проблемът е, че в онзи период тя все няма опит в интимните взаимоотношения. Поради тази причина Неда отива при най-добрата си приятелка, която е по-голяма от нея, като я моли да я научи как да се целува, защото изпитва срам от своята неподготвеност.

На въпроса кога е разбрала, че Дядо Коледа не съществува, тя отговаря, че всъщност никога не е вярвала в него.

"Първо, защото в детската градина той винаги бе с маратонките на майстора и веднага го хванах. А и майка ми никога не ме е лъгала в съществуването му", казва тя.

За да разберете за останалите "сефтета" на Неда, просто изгледайте видеото.