Риалити звездата Кортни Кардашиян има връзка с фронтмена на групата "Blink-182" Травис Баркър, пише сайтът на сп. "People".

Според неназован източник от обкръжението им, Кардашиян и Баркър са заедно от края на миналата година, след като са решили да пренесат отдавнашното си приятелство на следващото ниво.

Музикантът и риалити звездата са съседи в Калабасас, Калифорния, и са приятели от години, но в края на 2020 г. отношенията им са станали романтични.

Вижте снимки на Кортни >>

През уикенда Кортни Кардашиян и Травис Баркър са били на почивка в Палм спрингс, от която са публикували снимки в Инстаграм.

"Кортни и Травис са заедно от около месец или два. Те са приятели от доста време, но в края на миналата година отношенията им прераснаха в романтични", казва източникът от обкръжението на двойката.

Преди близо две години Травис Баркър отрече приписвания му роман с Кортни Кардашиян, настоявайки, че двамата са само приятели, припомня БТА.

Баркър има 21-годишна доведена дъщеря и син и дъщеря от брака с бившата си съпруга Шана Моуклър. Кардашиян има три деца от бившия си партньор Скот Дизик.