Любо Киров не успя да присъства на наградите на БГ Радио които бяха връчени на церемония в Античния театър в Пловдив, тъй като малко преди това е претърпял неприятен инцидент.

Вижте снимки на Любо Киров >>

Изпълнителят на "Както преди" е пристигнал в града под тепетата специално за събитието, но по време на репетициите единият му крак "го е предал", както се изрази самият Любо в тв интервю в "Здравей, България" днес.

След инцидента Киров е закаран в болница. Лекарите веднага са се погрижили за него, оказало се, че е скъсал ахилесовото си сухожилие. За съжаление певецът не успя да излезе на сцената, за да получи наградата си за най-добра песен на годината "Не бих могъл", която е общото ми парче с дуото Павел и Венци-Венц.

"Любо трябваше да бъде с нас тази вечер, но се контузи сериозно", обясниха хип-хоп Павел и Венци Венц, качвайки се на сцената, за да приемат ценното отличие.

При включването си в тв ефир тази сутрин изпълнителят сподели, че на церемонията е трябвало да представи новата си песен, но се надява това да стане след месеци, когато кракът му е по-добре и може отново да танцува.

Любо Киров е бил успешно опериран в болница "Пълмед" в Пловдив, съобщиха от болничното заведение. Той е постъпил в Спешното отделение с травма на крака. След проведените диагностични изследвания е установено, че се касае за скъсано ахилесово сухожилие. Киров е избрал да се оперира в болницата, макар състоянието му да не е изисквало спешна оперативна намеса.