"Въпреки това, което хората виждат, аз съм много скромен и притеснителен човек”, допълни тя.

Вижте снимки на Емилия, Коко и децата им >>


Определя себе си като щастлив човек заради хората, които има до себе си.

Имам две деца и много любов около себе си. Пея. Това е живота ми, това е душата ми. Всеки има трудни моменти, но аз не съм от хората, които обичат да се оплакват”, казва Емилия.

И описва живота си дотук с една дума: „приключение”.

Година след като сложи край на брака си с Коко Динев, Емилия разкри, че отново се носи на крилете на любовта. Новият мъж до нея е бизнесменът с арабски корени Жорж Башур, като искрата между тях пламнала преди няколко месеца. „Още веднъж държа да отбележа, че по време на раздялата ни с Коко нямаше трети човек – нито от негова, нито от моя страна."

"Нас ни разделиха битовизмите отношението по-скоро. Човекът, който бе до мен, не се държа така, сякаш аз съм първата, най-важната. А аз него го поставях на първо място", откровена бе изпълнителката на „Смелите си имат всичко“ пред Нова тв. Емилия е категорична, че е мечтаела за „приказната“ любов, на която се радва в момента, още от дете: „Жорж е моята сродна душа. По скалата от 1 до 10 го обичам 16“.

Емилия и Динев финализираха връзката си едва девет месеца след като посрещнаха втората си обща рожба – дъщеричката им Мира, припомня "Монитор". Въпреки че крахът не се дължи на изневяра, певицата признава, че славата му на полова шпага във фолксредите винаги е тежала на връзката им. „Така и не се засякохме – когато той ме обичаше до болка, аз бях на друг етап и обратното“, обяснява Емилия.

За факта, че има нов мъж до себе си звездата загатна още преди месец, когато медиите отново я хвърлиха в обятията на бившия й съпруг. „По принцип не съм от хората, които дават обяснения за каквото и да било, но заради човека до мен, почитателите ми и хората, които ме обичат, държа да подчертая, че с Константин Динев не сме заедно вече почти една година и това продължава да е така."

Продължаваме с уважение нашите отношения заради това, което сме имали и заради нашите деца, но само като техни родители. Свободна съм да обичам и да продължа живота си напред“, обясни тогава певицата.