Сънувахте ли тази нощ червено? Нова година, сексапилна червена рокля, ярко червило, широка усмивка и цялото внимание на света. Коя жена не мечтае да изглежда така по празниците? За да осъществим визията от сънищата си обаче, трябва да спечелим истинска война. Обикаляне на всяко едно малко и голямо магазинче в града, бой по задръствания и автобуси. Не са малко препятствията, заложени по пътя на Коледа, но цялата лудница става още по-голяма с изнервената шефка, която ни звъни през 5 минути и иска след пазаруването да седнем на компютъра и да довършим спешните задачи... някъде след полунощ.

Няма как да се дадем на скапаното настроение и намръщените локви навън. Затова с усмивка отваряме Коледния календар на Dir.bg със съдействието на Серрдика Център и си избираме това, от което имаме нужда. А после само минаваме през мола за час и сме готови да празнуваме.

За да сме ефектни и да пазаруваме с удоволствие през цялата година, си избираме стилен червен портфейл от FURLA с подчертано женствен дизайн. В офиса или в клуба с приятелите ще впечатлим всички с тъмночервен фигурален чорапогарщник от GOLDEN POINT. През наситените с успехи бизнессрещи 2019 пък най-много ще ни пасне визитник PIERRE CARDIN (32,90 лв.). Той ще си отива с червена безжична колонка SONY от SONY CENTER, която е като извадена от моден каталог.

За коледното парти с колегите си избираме въздействащ акцент, който да накара всички да гледат в нас - елегантни червени обувки на висок ток HÖGL. Ноктите ни също могат да бъдат безупречни с луксозния червен лак на GIORGIO ARMANI от DOUGLAS.

Завършваме визията си с модерно нежно колие MARCO BICEGO, което съчетаваме с часовник FREDERIQUE CONSTANT от GIULIAN.

Малките също ще са повече от щастливи в червено през коледния сезон. На крачетата ще им бъде топло и празнично с детски чорапи с еленчета от CARNIVAL KIDS (9 лв.) Момиченцата ще са повече от щастливи и с веселите детски елементи, които можем да открием в бижутерския магазин на PANDORA. Най-сладкият приятел на децата под елхата пък ще бъде коледният таралежко на ORANGE (29.98 лв.) от ХИПОЛЕНД.

Снимка: Serdika Center

Настоящият текст е част от Коледния календар на #URBN - поредицата на Dir.bg u Сердика Център, в която всеки ден до Бъдни вечер ще ви представяме различни варианти, с които да изненадате вашите близки. Ще се постараем да не пропуснем никой и да дадем работещи и полезни идеи за подаръци, с които да поглезите себе си или семейството.

Най-удобната част от всичко обаче е, че предложените продукти може да намерите в магазините на Сердика и с едно ходене да отметнете няколко задачи.

И да - даже ще се забавлявате. От Коледните паради, които от търговския център са подготвили, за да изненадат най-малките. До кътовете за опаковане на подаръците и стигнем до консиержите, които ще бъдат на ваше разположение, за да ви упътват или да ви носят покупките.

Photocredit: Serdika Center