Конкурсът на Dir.bg "Най красива абитуриентка" е в разгара си, а в новия епизод на #Матине ви срещаме с един от членовете на звездното жури: чаровната усмивка на българската художествена гимнастика - Невяна Владинова.

Тя отлично познава силата на женската красота, стил и елегантност. Нещо повече - Невяна е самото им олицетворение. Месеци, след като сложи официален край на състезателната си кариера и влезе в обувките на втори вицепрезидент на Българската федерация по художествена гимнастика, грацията е все толкова отдадена на диманичното си ежедневие и любовта към спорта.

Самата тя е свикнала години наред да бъде оценявана, но този път Невяна застава от другата страна заедно с актьора Иво Аръков, ТВ водещата и модел Никол Станкулова и победителката от предното издания на конкурса - Нена Върбанова, за да дадат своите оценки за красивите абитуриентки на 2021 година.

Колаж: Петя Александрова/Dir.bg

Стани "Най-красива абитуриентка"!

Ето какво споделя за ролята си на жури Невяна Владинова в online предаването #Матине:

"Включвам се с много желание, аз по принцип много обичам красиви жени и красиви момичета. Възхищавам им се и се радвам, че имам възможността да разгледам такива. Очаквам да видя първо стил и класа, очаквам да видя усмихнати и ествествени момичета. За мен усмивката и тази усмивка, която грее в очите е много важна за една жена и самото ѝ присъствие, и за самия чар, който тя носи и излъчва."

Самата тя пази топли спомени от своя бал, когато голяма част от организацията се случва в последния момент. 

"Помня, че не ме интересуваше дали ще съм толкова слаба за състезания, но исках да отслабна за бала. Помня и, че роклята ми дойде в нощта преди бала, тъй като я правиха в Плевен, от където съм. Нямах време да я пробвам - каквото дойде, това носих. Помня, че баща ми ми направи обувките и, че тогава се запознах с част от класа си. Особено в последните години учих частни и ходих само на изпити - наистина, честно, с някои от съучениците си се запознах точно на бала!"

Вижте снимки на Невяна Владинова тук >>>

Какъв е най-важният съвет на Невяна Владинова за новата носителка на титлата "Най-красива абитуриентка"? Би ли избрала отново гимнастиката, ако имаше такава възможност, или по-скоро би станала математик? И кои са новите върхове, които мечтае да покори? Вижте в новия епизод на #Матине.

И не забравяйте за страхотните награди, които очакват победителката и финалистките в конкурса.

Снимка: trendo.bg

Тази година победителката ще спечели ваучер на стойност 500 лв. за онлайн магазина Trendo.bg, а останалите 19 финалистки - такива на стойност по 50 лв., с които ще могат да закупят най-актуалните за сезона дрехи, обувки, бански костюми и аксесоари. Бъдете в крак с модата с Trendo.bg.

Снимка: Nokia

Освен това носителката на титлата "Най-красива абитуриентка" за 2021 г. ще получи най-новия флагман на Nokia-Х20, който е проектиран да устоява на времето, в отговор на социалната мисия на компанията #lovetrustkeep за съхранение на природните ресурси, чрез по-дългото използване на вещите и ограничаване на електронните отпадъци. Той идва с три години гаранция, три години актуализации на операционната система и три години актуализации на сигурността.

Снимка: Хотел "Исмена"

Следващата награда за нея е СПА почивка за двама в хотел "Исмена", намиращ се в град Девин. Комплексът е чудесно ваканционно място за хора, които търсят здраве и жизненост, близост с природата и неповторими преживявания. В него те се радват на лукс и хармония, наслаждавайки се на уникалните пейзажи в сърцето на Родопите, където се грижат техния престой да бъде наистина незабравим.

Снимка: FOREO

Освен всичко изброено дотук, тя ще се сдобие и с иновативно смарт устройство в грижата за кожата с микроток и анти-ейдж ефект FOREO BEAR на шведския козметичен бранд FOREO. Уредът действа като интензивна тренировка: стяга и опъва кожата, придава ѝ по-младежки вид и подчертава контурите на лицето.