Невероятно изглежда Юлия Юревич във фотосесията, която засне за Мис Свят топ фотографът Дилян Марков. Фризьор, гримьор и стилист на ефектната фотосесия е известния Слав, който Юлия би искала да вземе със себе си и на престижния световен конкурс. Снимките от фотосесията с роклите на Astella Atelier ще бъдат качени в официалния сайт на конкурса www.missworld.tv и ще представят нашата участничка в най-впечатляващото й амплоа – на изящна, красива и уверена в себе си жена. Самата Юлия не иска от сега да се претоварва с големи очаквания: “Ако успея да се класирам, ще е прекрасно, защото все пак от 1994-та година няма Мис България, която да се е класирала в десятката. За конкурса се подготвям с тренировки, спорт и освен това ще имам няколко специални изненади за журито. Общо 4 неща подготвям, сред които има танц и песен.”
За финалното дефиле на конкурса Мис Свят тази година Юлия ще смае всички с вълшебна рокля на Astella Atelier, създадена лично от дизайнер Аля Милушева и ушита от бляскав плат на Ungaro Tissus със сребърни нишки, пресъздаващи усещането за бистроструен водопад. Ефирният тоалет обгръща тялото като подчертава женствения силует на красавицата, вдъхновявайки и най-претенциозните критици. Роклята е участвала в голямото ревю на Astella за Roca. “Спрях се на Astella Atelier за финалната рокля, защото е страхотна, с перфектна изработка, а имам и подходящите бижута към нея” – не може да се нарадва Юлия Юревич. Вижте снимките >>
Според официалния сайт на конкурса Мис Свят, тазгодишният форум ще се проведе на 12-ти декември в града на златото и диамантите Йоханесбург, Република Южна Африка. Пожелаваме успех на нашето момиче!