Двамата са заедно от няколко месеца, не правят планове за брак, не искат да ги сравняват с други, а просто да ги оставят да бъдат щастливи.

Харесва ми, че тя не е „пиявица“ и освен че е красива, е и много добър човек“, споделя футболистът. Той не крие, че е с труден характер и е впечатлен, че Елена успява да го разбере и да извади на показ една по-различна негова страна. „Казвам й, че не я ревнувам, но всъщност я ревнувам. Но и вестници да продаваше, пак щях да я харесам“, чистосърдечно си признава Ивелин Попов.

Елена Паришева пък разкрива, че футболистът е бил различен в начина, по който я е ухажвал, и била впечатлена, че неговите покани не съдържали нищо материално. „Успяваме да загърбим известността и да бъдем напълно нормални в отношенията си. Ние сме просто едно момиче и едно момче, които се харесват“, заявява певицата. „Въпреки че носи суровия, труден, но силен характер на Скорпиона, има лъвско сърце и рицарски принципи. Традиционалист е, мрази показността и се радва на малките неща в живота, също като мен“, допълва певицата.

Вижте снимки на Елена и Ивелин >>