36-годишният футболист рискува да си навлече гнева на бременната Вики, публикувайки неин потрет във Facebook. "Направих тази снимка на Виктория, докато тя не гледаше. Изглежда великолепно, сега сме толкова близко до момента, в който бебето ще се роди", написал е Дейвид Бекъм на профила си в социалната мрежа. Черно-белият кадър показва как бившата спайска отмаря под слънчевите лъчи, облечена в пола и топ.

Вижте снимки на Виктория и Дейвид >>
Как се облякоха семейство Бекъм на сватбата на принц Уилям >>

"Не се причислявам към компанията на онези жени, които пъчат коремите си пред обективите", коментира преди броени дни Виктория. - "Не че виждам нещо лошо в това, но аз толкова се гордея, че съм бременна. Усещам я като благословия свише и съм много щастлива. Разберете ме, аз просто не съм човек, който обича да излага душата и тялото си на показ. За нищо на света няма да се разсъблека. Убедена съм, че никой друг не е нужно да ме вижда в такъв вид освен мъжът ми. Всичко това е твърде лично."

Г-жа Бекъм също публикува снимка от семейния албум, но тя е доста по-различна от тази на съпруга й. "Бруклин снима Дейвид, докато го учеше да сърфира!", написала е тя в Twitter. Според последните слухове Виктория трябва да роди дъщеря си с цезарово сечение в частна клиника в Ел Ей тази неделя, припомнят от Sportal.