Емил Кошлуков - политикът е един от най-непостоянните ергени у нас. През обятията му се извърволиха последователно Вики от "Мастило", Нина Николина, ТВ водещата Диди Алексиева, манекенката Боряна Шехтова.
Слави Трифонов - името на гологлавият водещ, който преди години си беше пожелал "гадже с бронзов тен" е спрягано с много известни жени - актрисата Силвия Лулчева, водещата на новините по МСАТ Мария, дизайнерката Невена, манекенката Маги, с която особено трогателно се разделяха и сдобряваха в продължение на години и беквокалистката Алекс Раева, с която изглежда в момента са разделени.
Графа - романтичният певец омайва жените както с известността си, така и със способността си да прави затрогващи жестове. Всеизвестно е, че е написал песен за приятелката си Маргарина Будинова, с която може би беше най-дългата му връзка. Освен нея в прегръдките на Графа са били Вики от "Мастило", Ани Пападопуло и още множество не дотам известни момичета.
Макар и не толкова известен като гореописаните, слава заслужава и участникът във втория сезон на Биг Брадър Мариян. За една година той се обясни във вечна любов на омъжената Елена, на тийнейджърката Мая, на плейбойката Силвия и на майката на детето си Ева.
Снежина Вълкова - манекенката е известна с веселия си нрав и липсата на дълги връзки. През годините Снежи се появяваше на светски партита под ръка с Александър Беседин, Киро Скалата, Георги Славов...
Елена Тихомирова - скорпионката напълно оправдава славата на зодията - но тя обикновено се цели високо. Забелязвана е в топли отношения с шефа на столичната "Топлофикация" Валентин Димитров, шефа на Софийската търговско-промишлена камара Георги Чернев (вляво), Румен Бояджиев, Вълко Вълев.Снимки >>