„В дует” с всяка една от тях по време на снимките се изявиха и ефектната Никол Станкулова и доведената дъщеря на Гого Лозанов Биляна Георгиева – Биба.

За мен е много важно, че успях да събера 4 красиви и талантливи жени във фотосесията. Емилия е beauty красавицата, истинска „pretty woman”, Анелия е една по-нетипична фолк певица, с по-нестандартен поглед върху нещата, Никол Станкулова е прекрасен модел, с изключително добър имидж, а Биба е страхотната клубна личност, „party-girl”, много стилна и модерна” – споделя Весела Тотева.

Истинска модна провокация представляват  уникалните кадри, заснети в Дипломатическия клуб, дело на фотографа Костадин Кръстев - Коко.

Вижте снимки >>
Вижте мейкинг от фотосесията и интервюта с участничките >>


Сред облеклата, водещ мотив в които е асиметрията, за първи път бяха включени атрактивни модели шлифери и палта. Изключително интересни сака с контрастна подплата и нестандартни акценти, панталони с прихлупвания, описващи най-смелите извивки на фигурата рокли и прозрачни, прилепнали по тялото туники са ще присъстват в есенно-зимния гардероб на модерните градски момичета. Цветовете в колекцията са актуалните за сезона бежово, сиво, екрю  и черно с ярки акценти в червено, оранжево и лилаво.

Очаквайте по-подробни интервюта с Анелия и Емилия!