Елен Колева: Не съм кукла на конци

Елен Колева коментира с чувство за хумор клюките по свой адрес.

Обратно в новината

Коментари - Елен Колева: Не съм кукла на конци | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако този чичко работи за 500лв. дали щеше да се омъжи????

посредственост е да даваш определения на онези, които те гледат и би трябвало да играеш и гориш за тях! Лош вкус и дъх на величие на една непорасла девойка, взела се твърде насериозно само затова, че е със заможен мъж! Коментарите тук напълно й подхождат. Лесно мислене и незабелязваща се външност. А талантът е състояние на духа, твърде далечно от подобен долнопробен хоризонт като нейния.

Верно не е кукла на конци, а на майонезена салата

тоя баща й ли е ,или дядо й

Ленче, верно е-не си кукла, с тия надути джуки повече приличаш на дупе-кокошо.. А колко си умна ни го доказва онова нещо,което си лепнала на лицето си, уста ли е, паст ли е, трудно ми е да го оприлича, но и в двата случая е отвратително

Я повдгни малко пелерината, моме, да видим какво се крие отдолу. Ето така като Еленчето - с рогцата и каквото бог дал напред, пък докъдето стигнем.Това не е злоба - това си е направо трагедия, но ти не го знаеш, нали си част от "играта"...

Елен като че ли имаше потенциал..но нещо се загуби по пътя...но това е неин избор...дали ще се осъзнае..едва ли....трябват сили и то големи...за да тръгнеш по пътя да се бориш и доказваш....съжалявам, но трябва да отбележа...че Елен е посредствена...а за да не е...трябва да поработи..здраво!иначе..нищо кой знае какво не е станало....просто си е избрала по-лесния път...в ежедневието..за сцената...обаче..е грешно и не води доникъде....

Абе "моме" точно си кукла на конци. Ако беше "мислеща" нямаше да станеш държанка на дедо ти.Тази разлика от 25 години и повече само за това говори.

А кукла на какво и на кого си? Вече си имахме една такава звезда след "Дунав мост".

много проста, сорръ :( *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като не искаш да те коментират-не давай интервюта! Сама си просиш популярност.

Интервюта се КУПУВАТ също така.Особено ако има кой да ти плаща медийните изяви!!!

Добре,че ни каза.Какво щяхме да правим без твоята информация?

Наистина е един голям "ЕЛЕН"!!!По нищо не се различава от тия дето участват в реклама на мобилен оператор.Има 99% прилика между тях.

Абсолютно прав е 1111. Това, че съм изчел част от статията не значи че ме интересува. Може пък да преглеждам всички статии във вестника за да науча нещо. а това си е чисто навиране на бельото в очите на хората.

От злобните коментарчета става ясно, че госпожицата е права. Нито ми е симпатична, нито анти, но момичето казва напълно верни неща.Нищо де, тя ще си живее с богаташчето, пък те ще плюят зад монитора в ролята си на наблюдатели. Толкова си могат сигурно...

Говорете си,пишете си завистливци.....Тя е красива и талантлива и дано да е щастлива!

Всеки може да си хване богаташ/ка,миличка ...

времената са такива,че е нормално да си търсиш богат мъж,не осъждам такива момичета,но когато въпросния мъж е дядо на 55 а тя е на 2ч ми се повдига наистина

Типична провинциалистка със селски манталитет. Хваща богат дядо и мисли, че е вече "хай-лайф". Моме, не ставаш дори и за слугиня!

Да не ти пука, важното е че ти ставаш!

А ти гражданката, защо толкова злоба таиш в себе си?! Остави хората да си живеят живота, както намерят за добре! Предполагам, че само за слугиня ставаш!

Тая пък коя е?

Руиз

Тя изгражда много симпатичен образ във филма "Шивачки". Някак си идентифицирам героинята й с Елен.

Изключително тъпо парче е тая Елен...

Не мога да се сетя , кое ти е наред , Eлено? Дали любовника , като спукана топка в лицето или безличната кариера?

Скъпа Еленке,като искаш да се реализираш като артистка, защо стана водещ на кулинарно шоу?!Дължиш ни извининие за това ,че трябваше да изтърпим некъдърното ти държание.Ти ни се натрапваше от тв. екрана , а после ние сме се интересували от живота ти!И като си решила да се правиш на обществена личност ,да си помислила за последствията.А колкото до зависта, мисля ,че няма за какво!

След като житейският акцент на тая кукла е да си хване богат спонсор, който както мълви клюката я пошляпва, какво да иска? Презрение, присмех, ....може би като позастарее ще се върне към актьорската професия?!?

Доста самонадеяна мома - умна била, талантлива била...

обикновения човек е кукла на конци много повече

кое е това момиче???

Абе, администраторите... Кога ще си оправите снимките. Сега щракаш на една, а ти излиза случайна друга снимка. Трябва да хвърляш зарове, когато искаш да излезе нещо...

Изобщо не ме интересува твоя живот. Като не искаш да те коментират защо се появяваш в медийте?

Защото е известна, а мен и теб/извинете вие/ никой не ни познава, освен приятелите и роднините!Което само по себе си не е лошо!