Глория лудо влюбена в сръбски бизнесмен

Примата на попфолка Глория вече не крие, че е много влюбена в приятеля си - сръбския бизнесмен Горан.

Обратно в новината

Коментари - Глория лудо влюбена в сръбски бизнесмен | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

парите са движещата сила в света, винаги

Не е луда, просто е една застаряваща, но все още луксозна, пееща проститутка... Това е истината според мен...!

У нас отдавна вече и мъжете, и жените знаят, че любов = пари.

Глория доколкото си спомням/на едни години сме/ е постоянно влюбена и все "попада" на заможни бизнесмени. Е дано този път да е вярно, че с тая своя мания за диети и просперитет в кариерата си е банална.

А пък аз съм вече просълзен.

преди з0 ч0 години се вазмущавахме от руските бляди и проститутки, идващи за секс и пари. сега, след 66 години капутосоцялизам и нашите жени станаха сащите и даже надминаха мужичките.

тарси се чичка с паричка не е ясно точно какав е обекта на чалгаджииската любов, мена или бизнеса(парите) му? статистически чалгарките са си проститутки и се интересуват не от мажки членове, а от парите на собствениците им. бивша тесна пичка тарси чичка с яка паричка.

не е ясно точно какав е обекта на чалгаджииската любов, мена или бизнеса(парите) му? статистически чалгарките са си проститутки и се интересуват не от мажки членове, а от парите на собствениците им.

дъртофелница

Силно комплексираните ни помияри пак си намериха повод за разтоварване.Този път защо не са избрали някой като тях, - нисък цървул, със шкембе, нереализиран в живота и в секса.Е, не ви харесваме, стойте си сами и плюйте по форумите, това ви остана единствената радост в живота.

Само некой сърбин може да си пада по този динозавър, който е заприличал мн. на др. сръбски динозавър - Цеца.

Ами в какво му е влюбена? Бизнесмен, казвате. На тези години не се подбира откъде е, важното е да си влюбен, нали така?

От пещерата до днес най-безотказния ключ към женското сърце се оказва ИНТЕРЕСА .Някога мръвка и власт ,а сега най-често вездесъщите пари.

Nа доста хора е поолекнало след тези изказванiя.няма прока булгарина.

Строителен работник, 20 години по-млад от нея...надали това е някакъв пример въобще. Тя се е омъжвала 7 или 8 пъти. Айде стига с тия глупости бе хора

Не мога да разбера коментарите...защо трябва една красива и успяла жена да се влюби в овчар или строител?! Намерила си е мъж, който да е за нея.

Деси,тая пача нито е красива нито може да е влюбена-е да ,влюбена е ама в банковата му сметка-а и защо смяташ,че един мъж ,който не е червив с пари не може да има една жена-толкова сте алчни всички жени,че чак е страшно.

И що трябва да пътува до Сърбия? Тя и в Сърбия може да пее чалга с успех. Поне докато тамошният бизнесмен е готов да гарчи пари по нея...После ще се влюби в друг... с тлъста банкова сметка...

суялявам че го казвам но проституцията е главната черта на бг жените,а колкото до глоря вс си я знаем и на времето можеше да си я купиш и беше мината от хората с пари в бг а и сега но за малко повече ялко че подрастващите намират това за интересно и забавно и идеалите на младите са свурзани точно с това !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

а бе ти минали я *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо не се влюби в някой сръбски овчар? Пак е опипала някой паралия.

Дори и да се оженят, бракът им няма да трае дълго. Хора, като тях нямат характера да се посвещават. Всичко при тях е "тръпка". За щастливо семейство се иска характер!

Овършала е родните бизнесмени, и сега почва тези в съседните държави.

не ми се пешеше, затова +1

поредният чичко Паричко. иначе - голяма любов, знаеш.

То бе любов, та бе чудо...после казват, че еврото било пред разпад

Това кой пореден "тати" е за дъщеря и ?

кажете това, за да знаем колко силно се е влюбила тази певачка от село Две Могили, Русенско? Той , ако е някой от средната класа и любовта и е средна

имали значение каде си се родил и кои са ти родителите? това пречи ли на успеха ако имаш данни :д смешка! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Има ли пари можем и ще разберем кой е !!!! За жалост такава е горчевата истина !!!!Отношения - любовни само срещу пари !!!

Еми няма в немски бизнесмен да се влюби я. Сръбски ще е.... плескавици, сливовица, гюбеци и цигански оркестър.... пуцай....

За тези елит пачи какво да говориме. Търсят си поредната хранилка

Таз постоянно се влюбва лудо в разни бизнесмени.

Като имаш пари връзката от разстояние не е проблем

Хубава жена и се поддържа . По добре да се ожени в чужбина .Българските мъже са простаци и не ценят хубавото и доброто .

Хубавото и доброто най-лесно се познава, бъди сигурна. Просто повечето български жени са далеч от това, липсата на морал и ценности в тях е станало норма.

А българските жени тъп Глория - т.е със 100 кила силикони и надуто - превзето поведение нима ценят българските мъже?Що не съм прочела / при все информация за чалга обществото / че една се хванала с учител или строител например???Да бягат всичките в чужбина.

Ти, да нямаш температура!?!

Че тая по едно време не беше ли и лудо влюбена в Николай Гигов?

Епа нормално - застаре вече, не става за чалгарка, да тресе циците, и че хваща бизнесмен, да цоца от него....Па тоя бизнесмен не може ли да си фане некоя млада кифла, та с тая!? Уат да фак !?

баси колко опростено ти е проектирано малкото мозъче ...чак забележително !

Ти да не си некоя от другите застаряващи фолк-пачи?А? Май познах....

Намериха начин да измерват любовта на фолкаджиийките!Мерната единица е ЕВРО!Да живей!!!

Е, има си хас да е влюбена в български работник....

Нали?

Или в шофьор на автобус...(примерно(

Ми то ребЕ тунинг, тунинга изискава парЕ. А парете де са?