Веселин Маринов съжалява за разбитото си семейство

Веселин Маринов отбеляза музикален юбилей с концерта си “30 години на сцената”.

Обратно в новината

Коментари - Веселин Маринов съжалява за разбитото си семейство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вецко, мамин!Президента ПърванКов рекъл:-"Тоя, да се връща бързо за концерти при нас, щото да не обърна дебелия край на тоягата!Само на Весковци ще ми стане!?"-Върни се Веско, върни се, че да не ти натрошат някъде яко гърбината, а пък чалгисаните ти почитатели, оправяне нямат!Тъй ще си и измрат с примитивните си музички в тиквите, формирани по "тодорживковото време"!

си го харесвам,особено песента за рождения ден ми напомня за детството.

вземи Фидоската- тъкмо ще мине като партийно поръчение

ние сме станали безчовечни да сигурно му е трудно и тежко

пълно е с клюкари гнусно е

Звездите ми говорят, че това е поредната звездна двойка, разделена от хорски клюки, сплетни и интриги. "Върнете се и си простете... и непростимите неща"

А за пеенето си не съжалява ли ?

Носят се слухове, че семейният приятел Цветанов е онодил Цветанка.Затова Веско реве, че го е предала,ама не му стиска да каже с кого.

Това зад Цецо не е ли семейната му приятелка, дето рядко се виждали, СЪДИЯТА Янева

На фона на това, че Маринов Не е казал Нищо подобно на концерта, коментарите са интересни!

Веско, концерта ти беше запомнящо чудесен. Нека тези които злобеят съберат поне 10 човека а не претъпкана зала 1 като теб и тогава да те плюят. Благодаря ти за песните за настроението което с дни продължава. Сигурно си в труден период и знам че ще се справиш. Ти си творец-не се занимавай с политика....бъдете приятели с Ц.Ц. ама не го обслужвай....това дразни хората...Чудесен си, хора с такива сърца като твоето днес са рядкост.

"Колегата" изглежда губи половин час, докато си намаже филийка с майонеза, за по-лиричен глас! И ми се струва, че винаги си слага потника наобратно! И въобще...много е занесен, от това горчиво вино?Аз пък обичам всичко да е младо!

Пя ли за родната полиция. Уффф ако я е изпял ще се спукам от яд че не отидох на концерта.

Нищо подобно! На концерта човекът благодари на всички жени в живота си за хубавите песни!Вие, мъжкари дали може да го направите пред толкова хора??

don't worry

Цецо фатмака да не е напуснал Веселин Маринов!? Жалко! Подхождаха си!

Концерта бе прекрасен ! Море от хора и океан от цветя. Ходя на много концерти , но такова нещо не съм виждал !! Да, емоционален е , но какво е лошото ? Хора разни , но малко от нас се осмеляват да споделят с всички радостта и тъгата си.

Веско пей си песничките ще намериш друга льоля.

Айде стига вече злобни коментари: то не бяха групи във фейсбук да забраним на Веселин Маринов да пее; то не било толкова пот да се лее; то не бяха помиите за личния му живот, МВР и още какво ли не. Айде стига вече: Никой не ви кара да го слушате.На мене ми харесва с радост и удоволствие ходя на концертите му. Залата се пука по шевове. Хората си го харесват. Спрете да налагате кой какво до харесва. Честит юбилей Веско!

ЗАЩО СЕ ОЖЕНИ ЗА ТАЯ СЕЛЯНКА ,НЕ Я ЛИ ВИДЯ И УСЕТИ ,ЧЕ Е ПРОСТА.....

Бях на концерта с дъщеря си. Зала 1 на НДК беше препълнена с културни и възпитани хора. Концерта беше прекрасен. ВМ не е хленчил. Великолпни песни и настроение. ВМ пее от сърце Няма плейбек. За жалост малко са такива певци. Да бъде жив и здрав!

Мухльо...

Незнам кой е авторът на тази статия но нописаното е пълна лъжа. Бях на концерта Веселин Маринов не е споменал и думичка за съпругата си, нито пък е отронил и сълза за нея. Напротив беше в прекрасно настроение и концерта беше прекрасен. Статията може би е копирана от жълтата преса. НАПИСАНОТО Е ПЪЛНА ЛЪЖА,НАПИСАНОТО Е РОЖБА НА БОЛЕН МОЗЪК!!!!Нищо подобно не се каза,и аз бях там!

Той сподели, че цялото му тяло плаче от вълнение и мъка по разбитото му семейство - а па я си мислех че он се поти. А то горкия плакал, даже под мишниците плакал, горканчо...

бях на концерта и въобще не е споменавал за бившата си съпруга, а напротив показа на сцената дъщеря си, която е хубавка. а концерта беше прекрасен... завиждайте му прости ..хора

Пълни групости са това! Наистина май препечатвате щуротийте на жълтата преса. Бях на концерта на Веско Маринов в зала 1 на НДК и направи страхотно шоу! Беше в настроение, зареден с толкова позитивна енергия и изпя перфекто песните си! И думичка не е казал по адрес на съпругата му Цветанка. В края благодари на жените в живота си, че са причина да създаде и изпее толкова прекрасни песни. Така че,спрете да пишете неверни неща!

Хитрягата Веско си търси (и сигурно вече си е набелязал) ново свежо маце и затова пуска такива клюки. Ами полага му се - този талант трябва да се подхранва! Давай, брато!

Излиза, че във всички интернетни сайтове се правят изявления, които да предизвикват само грозни коментари. И накрая в тези съобщения- нищо вярно!...Навсякъде глупости! Не ми се отваря интернет!!!

Защо ни занимавате с глупости ! Ето, човек от концерта казва, че е нямало такова изказване !!!

Дибидюс фолкаджийка. Веско си е пудра и фолкаджийка. Мъжки вид - кифла. Не реви ,бе! Прави се на мъж. То не става само с оная работа. Трябва и акъл.

веско е голям првец а вие се тресете от злоба и завист а тая цура щом има за приятелка миленчето повече няма да говорим нещата са ясни или като кажем за някоя маика и е рускиня разбираме коя е дащерята /визирам кухата леика елен колева/простотията в бг идва в повече а за кои пее веско си е негов избор вас пита ли ви някои за кого гласувате нима не променяте мнението си затова бадете толерантни за да се оправи тая дарява

Мда, не е много умен Бат Веско, иначе не би се занимавал с никаквица като Цветанка, камо ли да му е мъчно за нея... Та нали тя ( милата ) срина по подобен начин и Мариус Уруков, който между другото я направи човек ( доколкото тя може да бъде човек де ;)

Незнам кой е авторът на тази статия но нописаното е пълна лъжа. Бях на концерта Веселин Маринов не е споменал и думичка за съпругата си, нито пък е отронил и сълза за нея. Напротив беше в прекрасно настроение и концерта беше прекрасен. Статията може би е копирана от жълтата преса.

А пък вие имате нужда от сериозни грижи, щом сте загубили една чудесна вечер, за да присъствате на страстните прозявки на това потещо се същество от полски тръмбеш.

Ама казал ли е тези думи

Абе хора, Веско нали уж се беше разделил с жена си още преди години и се беше хванал с няква млада мацка?? За нея ли става дума?

Да.

Плакал, не плакал, все тая. И не е прав. Ако си мъж за себе си и правиш каквото трябва според теб, не зависиш от ничие признаване. Съвсем друг е въпросът дали това е жената за него или тя признава само прости и първични типове, например :-) Често пъти таквиз като нея като видят "дебелия" се връщат с подвита опашка, ето тогава бъди мъж на нейното равнище и й тегли една ...

Всеки достоен човек не дава гласност за личният си живот, още повече в такава ситуация-изневяра .Не е мъжкарско.

Ха-ха, сетих се за ония "мъжкар" дето се обясняваше, че гаджето му банкерката, го е напуснала заради политиката.

Пей си Веско!Който пее ,зло не мисли! Остави я Цветанка да църка злоба по екрана, печата т.н.....

Тоя селяндур, да си даде сметка защо го е напуснал ажена му, и да СПРЕ ДА РЕВЕ! Това не е мъжко.. Егати тъпака.. Това са лични неща, какво ги натрапва на хората.. За да го съжалят и да му ходят на идиотските концерти ли?

Вие сте простак, господине!

Бях на концерта. Нямаше такова нещо. Вместо да напишете, че залата беше препълнена и се пукаше по шевовете, пак сте написали големи глупости!

верно ли си ходила?.

И какво като е била препълнена залата? Това да не би да го прави по-добър певец?.. Лигави песни с елементарен текст, изпълнени от посредствен, изпотен певец в евтин старомоден костюм. А препълнената зала показва само едно нещо - колко тъп народ има в България.

Тю! Още един случай, в който Родната полиция не мож' ни опази!

веско е творец, с чувствително сърце и открита душа. не го присмиваите, това е труден период особено преди такъв голям концерт. колко от вас могат да застанат и да си признаят че ги боли от раздяла и то пред зала 1 на ндк?

веско е творец, с чувствително сърце и открита душа. не го присмиваiте, това е труден период особено преди такъв голям концерт.

на тоя труден период му викам мензис

е те такива като вас съсипват вековния ред - доминанта, тангента, матриархат! А оно си сака... xy(z). В една народна песен се казваше - "боса Балкана ще мина" ... ама да има за какво ! Останалото е туризъм :-)

O Цуро, върни сееее.... че рева втора смяна, уж некой ни пази А тебе те нямааааа..... Немоем се потим А съм луд за петима, Къде си ма ,Цуро, върни се, любима....

Е, след това стихотворение веднага се връщам! Страхотно е!!!!

ако минеш покрай некоя река - да съ подмийш... че съм озверел :-)

Не е зле ,не е зле