ЛиЛана и брат й представиха общo парче

ЛиЛана и SkilleR, наричан още „Бързата уста на Изтока”, представиха официално втория си съвместен музикален проект „Сама”.

Обратно в новината

Коментари - ЛиЛана и брат й представиха общo парче | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що за злобни коментари, песента си е много готина

Много са си готини. Аз им се кефя. Млади и лъчезарни. Успех сладури и не обръщайте внимание на гаднярите. Те са от типа хора дето до обяд се сърдят на себе си , а след обяд на останалите......

лилана пее адски фалшиво.ням ли някои да каже на това девоиче да се спре вече.то не се изявяваш като певица,то не градеше и политически кариера изван бг.аман вече *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

за прив път ми харесва неина песен. тя е много красиво момиче, не във фолк визията и затова не ви харесва. това парче е изкуство!!! браво *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тая не се ли вреше някъде по европейските институции (ЕК или Европейски Парламент), в очакване на някое топло местенце там? Явно не се е получило, щом пак се връща към такива тъпи занимания. Ех, парички трябват все пак....но кой ли ще й слуша хитовете? Аз не, във всеки случай.

Тия хора не знаят ли какво се слуша по света, та правят такива стенещи песни?Но нали ние сме 60 години след всички....

по тия форуми маи пишат само злобари,които нищо не са постигнали в тоя живот и единственат имцел да оплуват постигенията и работата на друг.е не ви ли писна вецгхе,спрете се, злобата не е хубаво чусвтво,тя изяжда човек отутре.

а ти от кои си ,след като пишеш тук, от по малко злобните ли или от семейството на Лилана:))

МНООООГО е важно, за да те спонсорира определена марка цигари, и затова изключително видно на клипа да палиш цигара на тази марка, давайки за пример на тийнейджъри, които да основната ти аудитория, колко е яко да пушиш и колко яко изглеждаш като пушиш. Големи таланти, няма що, талант в развалянето на обществото!

Всички в Айтос много харесват парчето и му се кефят! Дори замисляме фен клуб и искаме да ги поканим да запишат химн на града

Хем грозни, хем бездарни.Все пак трябва поне малко визия да имаш за да те гледат и слушат хората.

И кое точно им е грозното? Иначе момичето че няма кой знае какви певчески данни, няма ама чак пък грозна. За брат и не мога да коментирам, не разбирам от това с което се занимава, ама и той не е грозен. Големи сте претенции относно външен вид значи.

Е кое пък им е грозно? Хубави млади хора. За протокола, не съм някой пенсионер.

Ама ти да не си Брад Пит , а.Може да са всичко друго , но последното , което можеш да ги наречеш е грозни.Напротив , направо красиви са.Я дай една снимка да те видим тебе , като си толкова красив

Скилър е много талантлив и световно признат, за разлика от сестра си, за която музикалната сцена е изключително неподходящо поприще за развитие. Става за посмешишще периодично и е време да спре.

ЛигЛана не постигна никакъв успех с бездарното си квичене и кълчотене, а сега се опитва да прави кариера на гърба на брад си. Жалко, само го тегли надолу.

Ало ........ разбиращия...........Направи нещо по- добро след като си такъв разбирач.

на мен ми хареса песента и й побелавам успех както и на тях двамата :))

тъпо, тъпо, тъпо парче - безмозъчни текстове скапана музика

Пълна липса на талант....наглост в излишък...ей това са новите лица на бг

мда, за съжаление си прав