Адвокатката на Божинов: Алисия иска 10 000 евро на месец

Виолета Димитрова, адвокат на Валери Божинов, разкрива за пръв път истината за делото и претенциите на фолк певицата Алисия към футболиста.

Обратно в новината

Коментари - Адвокатката на Божинов: Алисия иска 10 000 евро на месец | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Само така! Малко му е искала даже...

С 2 000 лв. годишен доход на екскузийки в Дубай! Алоо, Ася. само не на мене тия. Апартамента - подарък 450 000 евро халал да ти е. Той е 1/2 за детето. Аз ако съм, ще я съдя за изнудване.

Валери, давай парите чекаме те у Вакарел. Три дена и три нощи ще пируваме всеки месец.

Синът Ви ще порасне и ще разбере какво сте направили и как сте се циганили.Интернет пази много информация.Както сина на Галена ,ще знае ,че майка му си пада по снимки в банята.Това ,трябва да осъзнаете ,г-н Божинов .Другото ,не е важно.Тук всеки пише анонимно,но синът Ви ще знае Вие какво сте направили.

Съмнявам се, че за едно дете могат да се похарчат 10 хил. лева на месец. Та това е целият месечен оборот (не печалба) на един приличен "детмаг".

Опс, тя пък ги искала в евро. Което ще рече... има-няма 652 лв. дневно. Множко си е... дори и за Вальо.

Съвет към Божинката - ВЕДНАГА да си смени адвокатката / освен - както се прокрадват в мен подозрения не са стъкмили тази новина по негово и на НикЛо настояване , за да се правят на интересни /

Редно е един баща да проявява еднакво отношение към децата си. Така че ако адвокатката си мисли, че като съобщи тази цифра, ще предизвика възмущение към Алися и някакви симпатии към бащата се лъже. Напротив този човек държи непрекъснато да афишира колко е щедър към бъдещата майка на детето му, а е тръгнал да се съди за издръжка на другото дете. С тези доходи, ако има малко разум, тази издръжка ще си я плаща и няма да се резили със съдилища. Даже можеше пак реклама да си направи колко е щедър. А сега тръгнал да се жалва, че искат да го използват. Като не иска да го използват, да не прави деца. Ми като имаш две деца, не ги дели ще ги обезпечаваш финаносово и двете еднакво. Достатъчно е че сина му ще бъде лишен от неговото внимание и грижи. Това с пари не се купува, ама ако и за пари се цигани, вече е жалко.

точно така,евала за твоето изказване,даже струва ми се че е позакасняла малко,такива маже ваобще не са за ялене просто избягват отговорността кам собственото си дете.колкото се може повече да дава *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не знам за какви "разменни монети" става въпрос, ама адвокат да прави подобни изказвания (ако са истина разбира се) - веднага да си я сменят! А за парите - те ще си решат.

И аз напълно подкрепям Ася! Видяхте ли сега, че с желанието си да изложите Алисия чрез тази адвокатка пак не успяхте. Хората пак са на нейна страна. Престанете да се перчите с парите и колите си и може да станете по-лицеприятни!

Драстииии

Милата адвокатка! Освен че не може да коментира това, дето вече е коментирала си е вкарала пълен автогол, ако е искала да изложи Алисия. Треа си голям циганин за да се стискаш за най-свидното си.

Мдам Асдис Ран се оказа права в преценката си за българката. Като гледам постовете на женурята оставам с впичитлението че на всички им се иска да са на мястото на набедената "звезда" - чалгарка. Явно в кухите кратуни на българките има само една мисъл .... ИСКАМ ПАРИИИИ.

Ася е една 100% златотърсачка !

Права е да иска - онзи лальо като иска деца да се грижи за тях - както за едното така и за другото.Николета да спре да го настройва против Алисия - крайно време е .Няма как да прекъсне връзката м/у тях.Не може всичките пари да са за нея.Божинов има и син все пак Николетке

Първо - адвокатката е страхотен "професионалист".Второ защо да не иска жената , ще иска няма само Николета златотърсачката да иска. И това според мен е слух пуснат от сем.Божинови зада ни настроят против Алисия.Е да ама не - аз ако съм на Божинов ще си заровя главата в пясъка и няма да се показвам доста дълго време от там.:)

Защо да не иска, на фона на доходите на бащата 10 000 са нищо. Всички видяхме, колко пари пръсна по любовницата, която впоследствие направи съпруга. То не бяха коли, скъпоценни камъни, рокли и воаяжи. Така, че ще плаща и няма какво да го коментираме.

ако сум на нея ще го оставя само по пантофи :)) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Малко пари му иска! И тази адвокатка, да и имам професионализма.........

Докога ще ни занимавате с тия селски пръчки? Няма ли по-стойностни новини? Съвсем изпростяха нашите медии, жалко!

да поиска и от другя ритнитопковец,тоя де сина на боби плесивя една десетка и е на чересата.мозе и да не се калчи вече по крачмите. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Малко му е това! Той е публична личност и много хора ще се подведат по държанието му. Как да си възпитаваме децата??? Алисия направо е щедра. Трябва да му поиска 90 % от доходите!!! Тя ще му гледа детето, пък той ще прави подаръци на няккккаква си...

И Николета и Алисия са привлекателни и сексапилни млади дами. Жалкото е,че този скандал слага отпечатък върху едно дете,което никога няма да има пълноценен живот и здравословната среда на нормално смейство(с мама и тати).Някой трбва да понесе отговорност за това. Нека идръжката се определи от съда по справедливост и предвид доходите на бащата да не се пренебрегват нито едно от двете му деца.(каквото има за едното, такова и за другото). Макар,че в чисто духовен аспект едното дете е вече пренебрегнато заради отсъствието на биологичния си баща.

И 50000 да дава пак ще е малко за Валери,след като може да харчи баснословни суми за Николета трябва да дава и адекватна издръжка за сина си.Алисия е права да иска много пари от Валери.

Нов подход на Палячото и неговите СОТ-аджийки, сега се намесват и адвокати, за да се пише отново за него и да е пак под прожекторите. Стига, бе, стига, стига сте ни занимавали с този несретник, оставете ни на мира. Искаме завинаги да забравим за това недоразумение във футбола и в живота!!!!!!!!

Ще плаща, дори да не иска. Все пак това е детето му. След като дава десетки хиляди евро за булчинската рокля на жената, разделила го с мойката на детето . Още повече, бълха го ухапала.

10 000x12x16=1 920 000 E

селаска ПАЧА

Добра сума е поискала- 10000 евро= 20 000 лев на месец. Сега остава да намери и подкупи и съдии да и присъдят тези пари. Не е луд тоя дето е изял цялата баница, а този който му я даде.

Валери какво се цигани сега, е чак си изкара адвокатката, за да притисне Ася. Ама естествено, че е нормално да му поиска тия пари. На беден ли ще се прави за пред сина си, а на богат за пред дъщеря си... Сумата изобщо не е голяма за неговия стандарт на живот и професия. Ако това беше дело извън БГ щеше свят да му се завие за какви пари можеше да го обръсне Ася. Народът може да е беден и тия пари да се струват на всеки недостижими, но все пак като правиш милиони да дадеш 5-10 процента на детето си не е много. Айде да не казваме какви пари ще му смъкне пък един ден Николета... тогава... леле мале....

КОЛКО Е НАГЛА САМО ТЯ ТРЯБВА ДА Е БЛАГОДАРНА НА ВАЛЕРИ БОЖИНОВ ЧЕ СТАНА ПО-ИЗВЕСТНА ПОКРАЙ НЕГО, ТОВА Е ИСТИНАТА КОЛКО БЕШЕ СМЕШНА КАТО ГОВОРИ В СТАНЦИЯ НОВА ЧЕ НИКОЛЕТА Е СТАНАЛА ИЗВЕСТНА НА НЕИН ГРЪБ ,ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ НИКОЛЕТА СИ БЕШЕ ДОСТАТЪЧНО ИЗВЕСТНА И ПРЕДИ ТОВА НИКОЛЕТА Е ЕДИН ОТ НАЙ-ЗАПОМНЯЩИТЕ СЕ БЪЛГАРСКИ МОДЕЛИ,ТОВА И НЕЙНАТА ПРОФЕСИЯ ТЯ Е КРАСИВА И МНОГО МИЛА И СЛАДКА! АЛИСИЯ ИМА ДРУГА ПРОФЕСИЯ-ПЕВИЦА НО НЕ ЧАК ТОЛКОВА ДОБРА И НЕ ДОСТАТЪЧНО ХУБАВА-СПОМНЯТЕ ЛИ СИ Я КАК ИЗГЛЕЖДАШЕ ПРЕДИ ДА СИ ОПРАВИ ЗЪБИТЕ ?УЖАС

Невероятно тъпа и ограничена сте,невероятно!!!По зъбите ли съдите за един човек?!Май объркахте хората с конския пазар,не мога повярвам,че такива като вас имат дори и достъп до комп и интернет!

не се трови,човече,само я виж ,че смята леката жена николета-общата за невероятно красива и достойна))))не се хаби с тва меги,няма да схване

Алисия е в правото си да иска доста пари от Валери ,след като вижда.че той харчи неразумно пари по Николета.Валери е баща,Валери е милионер и парите му не трябва да са само за глезене на Николета

Един ден плей боя Валери ще плаща издръжка и на Николетка !

Алисия ще получи издръжка в порядъка на 1000 евро. Така ги виждам аз нещата и то само ако докаже , че толкова е месечният разход за детето. Тя също не е освободена от задължението да го осигурява финансово. За да докаже този разход, тя вероятно е представила фактури от детска градина, и съдът ще ги уважи. Колкото до депозита на влог, това не е най-доброто решение. Може да се направят много по-добри инвестиции за осигуряване добро образование и старт в живота на младия Валери. Тъй като няма законово основание бащата да бъде осъден да направи такава инвестиция против волята си, Алисия трябва ще не ще да се помири, да отстъпи пред неговите искания и да се споразумее в интерес на детето, а не в интерес на нараненото си его. Валери е много млад, наивен, изпитва чувство за вина и би направил всичко необходимо, стига да му се поиска по подходящ начин и да не си навира носа в семейните му работи. Много по-хитрата, по-хубава и по-добре обучена Оксана Григориева не постигна повече от три хиляди долара издръжка.

по -хитрата и обучена оксана григориевна не постигна повече от $3000 издръжка, защото я разпунаха на кръст от разследване... публична таина е, че "смелото сърце" беше "наказан" заради антисимитските му изцепки...индивида божинов не може да бъде сравняван с личност, която е любящ баща на пет деца от бившата си съпруга. индивида божинов е бил зарязан от биологичния си баща - алкохолик, та, крушата не пада по - далеч от дървото.!милото детенце...дано е добро, умно и талантливо и стане стоиностен човек. валери има първороден син, които е дошъл на този свят с мисия...предполагам, един ден, индивида валери, ще съжалява горчиво за всичко...алисия трябва да буде мъдра и наи - вече добра и любяща маика, колкото и да и бъде тежко. това е едно от многото житеиски изпитания, които трябва да премине. алисия е на по - висoко духовно и съответно вибрационно ниво от валери и николета... а самите те, да знаят, че няма абсолютно щастие на тази планета от трета плътност и да очакват изненади - не всичко е пари, коли и воаяжи...да си останат със здраве!

АКО НАИСТИНА Е ПОИСКАЛА ТОЛКОВА .....ТОВА Е НАХАЛСТВО ТЯ ЦЯЛАТА СИ РОДА ЛИ ЩЕ ИЗДЪРЖА С ТЕЗИ ПАРИ ИЛИ ???? ТАЯ АЛИСИЯ МАЙ ВЕЧЕ НЕЗНАЕ КАКВО ПРАВИ А ВАЛЕРИ И НИКОЛЕТА СА ТОЛКОВА ХУБАВИ - МИСЛЯ ЧЕ ВАЛЕРИ НЯМА ДА ИЗОСТАВИ СИНЪТ СИ

Ти може и да мислиш, но той вече е зарязал сина си

И детето се учи....на рекет от малко!Цоцайте, само балък да хванете!

Какъв е проблема,тя ги иска на влог,което означава че не може да тегли сама ,без съгласието на бащата.Сумата не е голяма за Божинов,след като медийно демонстрира висок стандарт, "Ферарита",луксозни почивки,булчинска рокля от.....Не може едното дете да живее в лукс от бащата,а другото да не получи нищо.Това ,че се ожени за златотърсачка,която му виси на врата,не го прави по-малко баща на Валери-младши.Пък и адвокатката има ли право да разнася по медиите поверено дело.Вероятно" златотърсачката" я накарала,за да не се излага лично и не може да надвие злобата си.

Алисия е много меркантилна. Не стига, че е по-стара от Валери, но сега иска да му разбие семейния живот. Тя не е била съпруга на Валери, а метреса.

Съвместното съжителството също се води брак по новия СК. Така ,че разбивачката на бракове е Николета не Алисия и не виждам теб какво те бърка дали е по стара от Валери или не. Него явно това не го е притеснявало когато е бил с нея. Дано само след време да не рони крокодилски сълзи, че Николетка му е била шута и го изнудва за издръжка. Кофтито е че в България любовта на всички тези "звезди" минава през банковата сметка и като тя се стопи изчезва. Примери напоследък много.........

Каква футболна драма драги зрители! :-)

Защо да не плаща за сина си,след като непрекъснато се пише какви суми ,подаръци,бижута,екскурзии плаща за Николета.След като има много пари и демонстративно ги харчи за капризи и глезотии на николета трябва да дава много пари на единствения си син.

Много "професионално" от страна на адвоката.

Много се съмнявам,че тя сама е решила да проговори.Това е по настояване на Божинонов и Цицолета да я очернят...Много ми е интересно защо до заветната сватба непрекъснато се пишеше в ДИР за тях,а като заминаха за Португалия и вече спряха да ни занимават.Явно Валери и Цицолета сами се обаждат по медиите да хленчат,а сега посредством адвокат.Жалка слава

Защо да не плаща за сина си,след като непрекъснато се пише какви суми ,подаръци,бижута,екскурзии плаща за Николета.След като има много пари и демонстративно ги харчи за капризи и глезотии на николета трябва да дава много пари на единствения си син.

Алисия и милион да иска от яд все тая. Николета е важната за Божинов. А Алисия може само да проси и ако и дадат ще вземе ако не ще си остане да духа супата .Алисия е доста противна твар. А Николета Божинов я обича и ще купува ако иска и ракета !

Ама той нека си я обича Николета, няма лошо, ако е изоставил майката, трябва ли да изостави и детето ? Жената мисли за детето си и за това, че трябва да му осигури бъдеще, това дете ще ходи на училище, ще има нужда от средства занапред.Защо да няма осигурено бъдеще, когато баща му има възможност ?

Може ли и аз да се мъча с 10,000 евро/месец "просия"? ;)

само дето Алисия не ги иска за себе си, а за общото им дете, към което празноглавият ритнитопковец има задължения и отговорности. Така че какво общо има пък джуджето Николета тук

Ти да не си случайно майката на парцалета, а мамче пепи? Звучиш точно като мамче , доволно, че е уредило щерка си, известна с к..венското си поведение, и щерката най-сетне се е успяла да се продаде скъпо и прескъпо на един празноглав ритнитопковец. Не че харесвам чалгарията де, даже напротив, не я дишам. Ама и самодоволните уличници не са добра алтернатива, като решат да се афишират като елит. Пък и, ако щеш да се пукаш от яд, ритнипопковецът ще трябва да плаща издръжка за детето, което е направил. И съдът ще отсъди, бъди рахат...

Абе той да дава за сина си, тя Алисия си има спонсор.

Не сте разбрали, че Алисия иска тези пари не за себе си, а за детето, което е и на Валери. Напълно е справедливо. Със сигурност Ася не е опряла до тези пари(Валери сам е казвал, че е финансово самостоятелна). Въпросът е принципен. Пък той нека си обича Николета, Златка, Патка...

Много си ограничена много,ама много "плитка".

Тоя Валери НиколетOFF не моем да го мислим...

РАЗБИРА СЕ.С ПРАВО ЩЕ ИСКА АЛИСИЯ.СЛЕД КАТО ТОЙ Я ИЗОСТАВИ ПО ТОЗИ ПОДЪЛ НАЧИНИ ОТСЕГА СИ ПРАВИ СМЕТКА ЗА НЕРОДЕНАТА МУ ДАЩЕРЯ ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ. ПО РАВНО НА ДВЕТЕ ДЕЦА.

Аз ако бях, по-малко от 250,000 евро на година издръжка нямаше да му мърдат на Божинката. А после като иска и 100 Парцалини да оножда ритнитопковеца!

Разбира се, че ще иска издръжка. Тоя мръхльо да не би да си мисли, че има право да прави деца без после с да е ангажиран към тях? И следващия път, като си топи ... оная работа, без да мисли, да си знае, че ще плаща след това при доказано бащинство. Така е по целия цивилизован свят!

ми защо да не иска бе хора та това дете е негово и след гаврата която и спретна оная мърла ...абсолютно заслужено е тази сума. Браво на Алисия. Да взима докато тоя глупак някой още му дава пари, че да седи на пейката.