Кои са 10-те български топ сватби на 2011 година

Някои от най-популярните личности у нас сключиха брак през 2011 с пищни церемонии в България или в чужбина. Вижте кои са те:

Обратно в новината

Коментари - Кои са 10-те български топ сватби на 2011 година | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СТИЛНИ НЕСТИЛНИ НЕЗНАМ АМА ДАНЪЧНИТЕ ДА СИ ВЛЕЗАТ В РОЛЯТА СИ И ДА ГИ РАЗСЛЕДВАТ НАСКОРО ГОВОРИХА ЗА АРАБАДЖИЕВИ, ЧЕ БУЛЧЕНСКАТА РОКЛЯ НА ДЪЩЕРЯ ИМ Е 50 ХИЛЯДИ ЛЕВА.....

Тая Деница като е толкова "изискана и стилна", не можа ли да посъветва Гергов да не се карикатури с това подобие на прическа(или може би перука)? А ако си има стилист, веднага да го гони!

От всичките само Йоана Буковска изглежда страхотно.Другите са ужас.Още веднъж се доказва БГ правилото - много пари = кич

И аз съм на същото мнение.

не остави ли Чочо Попйорданов пракрасната Хилда Казасян,точно заради тази гадина Йоана Буковска?

Йоана Буковска е прекрасна булка и със съпруга й са много хубава двойка. Да са живи, здрави и все така влюбени! Деница също е сладка и снимката щеше да е перфектна, ако възрастният господин до нея беше таткото, който я предава на жениха, а не самият жених. В тези 2 сватби поне имаше стил, докато останалите, за съжаление, са тъжна проекция на гротескната чалга-култура, която ни залива от всякъде. Dir.bg, моля, бъдете естети и не ни пробутвайте т. нар. VIP-чучела!

Този магърдич е тотално недоразумение. Е.ати плашилото. Аз за гергов - Гергич, явно яко те тресе критичекста, но този проблем с пари не се решава. Дърт си вече.

Направо ми е жал за тях! Изключвам Буковска и Кацарова.

Деси и Мишо са страхотни. Това е стил. Бъдете живи и здрави, много щастливи.

Не думай! :)))))

tova ako sa vipove,tiq bezizvestnici,i ako tova sa nai-golemite svatbi, jalko za Bulgaria.

Поддържам мнението на "сватбен агент". Само ще допълня - пари и кич. Единствено Йоана Буковска е стилна булка и в синхрон с жениха. Пожелавам им хармоничен брак.Останалите са бляк...

Съгласна съм с пишещия по-доло. Само Йоана Буковска изглежда щастлива и естествена. Пожелавам успешен брак на всички. Нека, въпреки многото пари, са щастлини.

колко от тях обаче са по любов?!?

за коя любов става дума?

ами те някои направо са си излезли по "работното облекло". ама и никои не очаква нещо повече от тях. единствено силвия кацарова нещо не я свързвам с този до нея, но дано е щастлива, щом така е решила!!!

Ако "топ " се отределяше по кича на повечето снимки съм съгласен.Но моля ви, махнете снимките на недоразумението в черно Халваджиян и Силвето Кацарева/предпочитам да я слушам/ защото не само ще сънувам кошмари ,но няма и да се оженя!!!

освен Йоана Буковска,другите са пълна пародия....А за Деница нямам думи!Толкова млада и сладка,дали го обича този??!!

хора световно неизвестни, но забележими и маркови в клоаката на европа. хора с пари, но без морал, савест и достоинство. хора типични титани за корумпираната и последната по стандарт на живота страна в европа а вазможно и в света. всеки които има чест и достоинство би се дистанцирал от тези "известни балгари". те са новите псевдогерои на една жалка, чалгаризирана и престапна територия, бившата даржава балгария.

И ДЪЩЕРЯ МИ БЕШЕ ТОП БУЛКА,НО НИКОЙ НЕ Я ПОКАЗВА,ЗАЩОТО Е ОТ ПРОСТОЛЮДИЕТО ЛИ........

Да, Цуро.

Аман от тая Деница, аман от Гергови!

Горе долу това са боклуците на България. Пази боже от такива. Аман от моделки, фолк певици, телевизионни водещи-все мутреси, милионери от далавери, недоказали се футболни звезди и т.н.

Много смях, много сълзи. Отчаянието е пълно...Само Буковска изглежда приятно, останалите скъб и чалга.