Венета Харизанова и Емил

В екстравагантна къса дантелена рокличка с шлейф се омъжи една от най-атрактивните ни моделки, наричана и "българската Моника Белучи". Залата на хотел “Кемпински” бе декорирана в стила на Версай. Злато и лилаво бяха основните цветове, а кралското цвете – орхидеята придаваше аристократичен аромат на цялото събитие. Сред гостите на сватбата бяха Наско Сираков и Илияна Раева, партньорът на манекенката от “Денсинг старс 2” Памбос, телевизионерът Емил Розов, модната шефка Ивета Григорова и певиците Кали и Весела Нейнски.

Силвия Кацарова и Любомир Димитров

Силвия се разведе след 33 години брак, за да заживее с милионера Любомир Димитров, който има бизнес в областта на енергетиката. Двамата си казаха „да” в градината на луксозен хотел във Велинград пред стотина гости от България, Турция, Америка и Австрия. Теди Кацарова бе шаферка на майка си, припомнят от "Сладки приказки" по ТВ 7.

Николай Младенов и Гергана Григорова


Българският първи дипломат Николай Младенов направи Гергана Григорова своя законна първа дама в Евксиновград. Пред каменното стълбище младоженецът посрещаше гостите заедно с кума си Бойко Борисов, като и двамата бяха облeчени във фракове. Премиерът бе с лачени обувки. Гергана, която е асистент на евродепутата от ГЕРБ Владимир Уручев, бе избрала изящна рокля в най-светлия нюанс на слонова кост с бюстие без презрамки. Шлейф и воал до кръста допълваха булчинския тоалет.

Николета Лозанова и Валери Божинов

Сватбата се състоя в луксозен хотел в Правец и беше повече от скромна. Сред поканените бяха главно попфолк певици и плеймейтки. Колегите на Валери не уважиха събитието. И Валери, и Николета бяха в облекла на световни дизайнери.

Деси Зидарова и Михаил Младжов

На приказната панорамна тераса на един от най-красивите хотели в Солун с изглед към целия град се състоя сватбата на моделката Деси Зидарова. Двамата с Мишо се познават отдавна, но любовта им пламнала през тази година. Мишо е разведен и има син от бившата си съпруга. За Деси това е първи брак, въпреки че от съжителството си с бизнесмена Веселин Янев моделката има две деца.

Йоана Буковска и Иван Давидов


Актрисата Йоана Буковска се омъжи в ретро стил пред около 120 приятели и роднини. Тя сключи брак с Иван Давидов - експерт по европейските въпроси. Актрисата слезе пред храма от кола в ретро стил от 1930 г., Йоана бе прелестна в романтичната рокля, изработена от коприна и шифон в нюанси на жълто, златисто и екрю, с акцент от фина дантела и ръчно изработени цветя от органза.

Красимир Гергов и Деница Атанасова


Сватбата се състоя в типична тосканска къща, имение на Салваторе Ферагамо.  Двойката бе венчана от архимандрит Климент, от българската православна църква в Рим. Сватбеното тържество уважиха много представители на българския бизнес елит и гости от чужбина. На церемонията присъстваха синът и внукът на именития дизайнер Масимо Ферагамо, Диана Пикасо, колекционерът притежател на най-голямата колекция от графични произведения на модерните майстори - Ерик Мурло, който тази година направи първата си изложба в България.

Кремена и Маги Халваджиян


Една от най-коментираните сватби на 2011-та, беше тази на Кремена и Маги Халваджиян. Те се венчаха в столичната църква „Света София” 22 години след гражданския си брак. Сред шаферките се кипреха Гала и Мария Игнатова. Кремена смени три рокли, като шокира всички с повата си и с черна рокля.

Александра Арабаджиева и Стайко Стайков

Александра Арабаджиева и Стайко Стайков се венчаха преди броени дни в Несебър. Сватбата свърза децата на две от най-богатите фамилии в България - на Ветко Арабаджиев, най-известния хотелиер в България и на алкохолния бос Миньо Стайков. Венчавката беше в църквата "Св. Успение Богородично" в стария Несебър. Храмът бе специално украсен за събитието с десетки бели рози. Гостите забавляваха световните звезди Ищар, Джипси Кинг и Акрам. Азис, Галена, Сашо Роман и Преслава също бяха част от програмата.

Вижте снимки >>

ИЗБРАНО