Мис България Славена Вътова свали всички дрехи

Мис България 2006 Славена Вътова показва всичко в мъжко списание.

Обратно в новината

Коментари - Мис България Славена Вътова свали всички дрехи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги ми досмешава когато прочета как някоя набедена "красавица" поддържала "красотата" си мажейки косата си с манджи, а лицето си - с трици. Само три реда по-надолу обаче става ясно как госпожицата тича при козметичният хирург при всяка отдадена възможност. Резултата е трагичен: глуповата девойка с простодушно излъчване и зле поставен силикон лъснала задник в поредното списание за мераклии.

става за каталога на маман

Сликонът на таз девойка е толкава некачествено сложен, че гледката е отблъскваща. Момичета не следвайте тоз пример. А за лицето и да не говорим- направо грозно, мазно лице, лъщяща кожа. Произхожда от Столипиново предполагам, чертите и сами говорят. Буквално съм отвратен.

Е, това вече е новина !! Мис България се е съблекла !!! Това, сигурно е първата, която го е направила !! Със сигурност са я принудили !! Бедното дете !

Е, това вече е новина !! Мис България се е съблекла !!! Това, сигурно е първата, която го е направила !! Със сигурност са я принудили !! Бедното дете !

Стигне ли се до там - силиконът да носи щастие - то работата е много зле!

определено, с дрехи е по-хубава... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

одобрява пластичната хирургия,защото гърдите и са силиконови и това може да го види всеки.за справка секс видеото с приятеля и в интернет където гърдите и са 2 пъти по-малки.кои я е избирал за мис с това тяло.моля не триите мнението ми,защото казвам истината

поредното безмозачно момиче. модел или по скоро проститутка, кога булгарките ще се научат да не се сабличат, и да са толкова евтини. както ми каза един приятел преди години - жените в бг са хубави и евтини... каква невероятна липса на ценности, и морал. просто тажна картинка.

100 еуро *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ох, пореднота разкекерчена жаба по задик, много важно. а и поне да беше красива жанта, то едно голямо шматароче

Една голяма уста, две силиконови топки, един гол задник са достатъчни за да направят радостна и щастлива една бивша "мис".

Прости жени са българките - дали голи, дали облечени.

пази боже сляпо да прогледа

Тая жена много лесно си сваля гащите.Даже и да не искаш...

Е,само който не е искал,не я е виждал гола....Така,че няма какво да крие.