Капка Амзина короняса Мисис Баба с 3 деца и 8 внучета

Първата носителка на титлата „Мисис Баба 2010“ – Капка Амзина беше домакин на надпреварата за “Grandma Universe 2012“ и сложи короната на първата носителка на тази титла в света - Ивана Амра от Швеция.

Обратно в новината

Коментари - Капка Амзина короняса Мисис Баба с 3 деца и 8 внучета | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

супер

Някой нещо много го " сърби , та чак го боли " след като бълва така неграмотно година и нещо след конкурса... Личните простотии запазете за себе си, ако обичате! Има много по- важни проблеми , където тази енергия ще е полезна! Затова: огледайте се хубаво в кой свят живеете!

Нека кажа каква е истинската същност на една от бабите,който ужтрябва да ни дават пример във живота БОНЕЛИЯ ПЪТЕВА-ПЪРВА ПОДГЛАСНИЧКА(само, че на какво...долнопробна уличница,която без срам спи със няколко мъже едновременно(нимфоманка),някой от които женени със малки деца определено не подбира и при нея водещото е сопственната и в...на.Е това ли е баба за пример.....добрече не стана първа щеше да е срам.

На мен пък конкурсът много ми харесва! Хубави и позитивни участнички, без напъни на всяка цена и най- вече без страх от възрастта си, показват смело най- доброто от себе си, което включва не само визия, но и реализацията им в житейски и професионален план, съпричастността им към благородните каузи на обществото ни и най- интересното за мен- индивидуалните им таланти , изявени без претенции, чисто по човешки. С удоволствие бих се включила в този така истински положителен конкурс, когато му дойде времето!

Типично по български, бабите от конкурса са решили, че могат да бъдат забелязани и полезни за обществото чрез поредното жалко конкурсче за красота. Мен лично, това не ме обогатява -- изглежда само те си вярват в налагането на образа на съвременната баба. Всъщност това, което се случва е точно обратното - самия факт, че са тръгнали да си конкурират хубостта една с друга е достатъчен да покаже липсата на интелект. Виж, за това пък нарцисизъм имат в излишък, че и му се радват при това.

Искрени поздравления за куража на участничките и блестящата идея на организаторите на конкурса " Мисис Баба", които ни заредиха с уникален оптимизъм в началото на годината за непреходната красота на българката, като израз на нейната богата душевност, съхранила се във вековете и отправила взор към бъдещето! Интересният форум на красавиците от " третата възраст", радва преди всичко с тяхната естествена позитивност и тяхната увереност във взаимната обич на обкръжаващия ни свят, изведени на преден план преди професионалните им и лични успехи, и така позабравени в нашето брутално време на "велика еманципация ". И не на последно място - поздравления и за слънчевата Капка Амзина, която е достоен носител на първата титла!

Чарът и класата идват от излъчването на една жена и не могат да се купят с "пари". Капка е изключителна личност, съчетаваща нежност, доброта и очарование, което е присъщо на феите от приказките! Да се твърди различното, "от уж непознат човек", е смешно, затова тук ясно проличава почеркът на един откровено лош и фалшив образ, манипулативен и някак си жалък в завистта си! Освен това, незнам защо хората си мислят, че като пишат анонимно, няма начин да се разбере кои са (тук дори сме улеснени от прозрачността на написаното, от която лесно се разбира кой кой е)... Бъдете ГОЛЕМИ, или поне умейте да се възхищавате на ПО-ГОЛЕМИТЕ от Вас, защото благородството е висша ценност и отново не е нещо, което може да се купи!!!

А ти какво искаш - хората тук да си пишат трите имена, адреса и ЕГН-то?!? Като гледам и ти се подвизаваш анонимно под псевдоним. А пък за "прозрачността" нещо си се объркала - единствено работещите в дир могат да разберат откъде идват постингите. А и да разбереш, какво ще направиш, ще ходиш да чукаш на вратите на хората и ще им държиш сметка за мнението им ли? Бас държа, че си особено смела само зад клавиатурата.

Трагикомични снимки - фарс, пародия и кич. Като че ли модния подиум и сатенените парцали са единствения начин да покажеш облика на съвременна баба. Събитието е отличен пример за опорочаването на иначе добрата идея да се даде поле на изява на зрелите и стойностни дами, които всъщност би трябвало да избягват подобни циркове, ако действително са такива. Самочувствието е въпрос на увереност и вътрешно удовлетеорение, а не на корона на главата.

Доколкото прочетох конкурсът е "Мисис Баба ....", а не "Мисис Красива баба...". Та не знам тоя коментар от къде го изсмукахте.

капка амзина е страхотна жена уникален чар и има класа .другите баби си им личи лицемерието и хирургичната намеса по тях особедно на някои за новата мис баба ец готина е..жената има 3 деца и 8 внузи евала *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ти се шегуваш, нали? Точно чар и класа - най-вече класа - липсват при Капка Амзина. Незнам какво включва термина "страхотна" в изказването ти, но със сигурност не е ум, постижения и красота.

Дърти станали, ама акъла им като на 18 годишни.Не мога да си обясня коя баба с всичкият си ще ходи по такива конкурси?!

Личи си, че не живее в Бг.

Капка е първата Мисис Баба в България и спокойно може да мери хубост с бабите по цял свят. Може да сме беден народ , но имаме естествено хубави жени.

Е, не съвсем естесвени. Имат хирургическа намеса. Това е очевАдно.

ДАЙ БОЖЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ БАБИ ДА ИЗГЛЕЖДАТ ТАКА ВЕЛИКОЛЕПНО!

хе,хе,мноо готино това:)) мазките са наистина хубави.евала!:)) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По какви критерии ги определят тия най-баби? Един син и едно внуче едва ли е рекорд.