Ивана е от български произход, но живее в Стокхолм от 25 години. Притежава верига от салони за красота. Има 3 деца и 8 внучета. Най-голямата внучка е на 20 г, а най- малкото е момченце и е на 3 месеца. Другите носителки на титлата Grandma Universe са Стела Вилема - Латвия и Луиза Агаджянан.

На Бабинден  в София за трети пореден път беше избрана и новата носителка на титлата Мисис Баба – България 2012 - Ваня Георгиева. Победителката в конкурса има син и внуче. Работи в областта на металургията в международна фирма, занимава с внос на химикали и огнеупорни материали. Завършила е машиностроене, специализирала се е в областта на мениджмънта и личностното развитие, има степен – доктор по алтернативна медицина. Владее отлично английски и руски език. Преподавател е по духовна йога, 5 години се е занимавала в циркова школа. Сред хобитата й са йога, пеене, рисуване и риболов.

На второ, трето и четвърто място се класираха съответно Русалина Вельовска, Адриана Димитрова и Лидия Стоева.

Вижте снимки >>

Над 300 кандидатки от цялата страна заявиха желание да участват в надпреварата. Целта на този конкурс е да даде пример за съвременна баба – поддържана, със самочувствие, лично пространство, работеща, щастлива и радваща се на живота, любяща майка и баба.