Украса за празнична торта - фондан (захарно тесто)

продукти за фондана: 640 гр. пудра захар (трябва да се пресее 3-4 пъти) 1 с. л. желатин (10гр - едно пакетче) 60 мл. вода 75 гр. царевично нишесте 1 ампула течна ванилия (или аромат по избор, но да е течен) 1 с. л. глицерин + 50 мл допълнителна вода + 500 гр. пудра захар за месене и разточване

Обратно в новината

Коментари - Украса за празнична торта - фондан (захарно тесто) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи, ако е пудра е "захар", а ако е за разточване е "захър". аха, ясно.

Значи, ако е пудра е "захар", а ако е за разточване е "захър". аха, ясно.