Наталия и Денис празнуваха заедно годишнината от сватбата си

В навечерието на Свети Валентин и Трифон Зарезан Наталия Симеонова и Денис Ризов се срещнаха отново в телевизионния ефир.

Обратно в новината

Коментари - Наталия и Денис празнуваха заедно годишнината от сватбата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Дано да се съберат отново и да нямат край щастливите им моменти!

Този Денис ми изглежда като типичен пример за кризата на средната възраст. Нищо чудно, че нито е женен, нито разведен, а в главата е като несресана селска мома.

Снощното предаване на "Денис и приятели" беше супер.Кви са тея моралисти и забележкари дето са писали по-долу. Денис и Наталия бяха себе си и показаха на забележкарите как се комуникира. Но за подобна комуникация се иска ум, сърце и душа.

и кое"от себе си"показаха Денис и Наталия?

фАЛШИВИ ХОРА!

Въййййй..колко хора гледали БеНеТе-то...изумих се

Досега Наталия ми изглеждаше някаква лигава и досадна...може би заради предаването, което водеше, но снощи изгледах с интерес шоуто на Денис и честно казано останах с много добри впечатления.Жената според мен е много искрена, човечна и не на последно място интелегентна.Мисля ,че би била чудесна водеща на някакво женско предване или някакъв развлекателен блок, а не да натрапват някакви измислени "личности" пръкнали се от нищото, които ми се правят на журналисти. Не ми хареса или по-скоро ми стана мъчно за нея, защото през цялото време се опитваше да покаже на Денис, че го чака да се върне, а той се правеше на разсеян!

Не ги харесвам и двамата .

Много харесвам благородната, слънчева , красива и позитивна НАТАЛИЯ!

пожелай си я и може да ти излезе късмета!

егати порнографията

ти направи личния си живот достояние на всички,разказвайки за тавана и радиоводещия тогава/да не казвам името му,че имаш пораснала дъщеря/Това беше ли редно? Погнусата е пълна!

Доста странно разбиране за любящ и моногамен мъж - все още женен с жена си от едната страна и любовницата от другата празнува годишнина от сватбата пред разплаканото си дете - да не казвам голяма дума , че засега имам стабилен брак , но този цирк и това публично унижение не бих си ги причинила , пък ако ще да умирам от любов

ДАНО СКОРО ДВАМАТА ДА СА СЕМЕЙСТВО. МНОГО СА ХУБАВИ,А НАТАЛИЯ Е СТРАХОТЕН ЧОВЕК.

Жестоко шоу спретнаха снощи !!! Този момент го очаквах със сигурност ,само въпрос на време беше да се случи. Така се прави - в името на детето,щастието и любовта без значение през какво са мина след раздялата си. Честно ,искам пак да ги видя още веднъж как се забавляват заедно. ЗАСЛУЖАВА СИ : )

пиша за трети път,тъй като все не се публикуват коментарите ми. Това,което искам да кажа не е добро за Наталия,маже би затова са тия филтри. Лично аз предпочитам бедна,но чиста и искрена душа, отколкото лъскавото и пълно с фалш и преиграване сърце.

снощи гледах предаването на денис, и действително ми направи впечатление че докато тя му се хвърляше и обясняваше чрез песни той пича си гледаше настрани и просто искаше да запази приятелски отношения с майката на детето си , докато наталия си го искаше обратно. Уви г-жо Симеонова като видях на времето какво коте сте била ..сега за мен е ясно че Денис определено се е ориентирал към котето в дясно от него. И ако си наясно след толкова предавания и се препознаеш в някой от своите герои, просто обърни странницата

Наталия, просто спри да ядеш!

Стемежът ти за богатство и охолен живот ти е изпил мозъка...

Цирк"Буш"

Съвсем нормално е двама души, които имат общо дете, да поддържат добри отношения дори след раздялатаси. За единия от тях тя е била по-тежка, за другия - по-лека. Важното обаче е, че детето има нужда и от двамата си родители.

Моля не ни предлагайте мелодрамите на Наталия,тя е ясна на хората.

наталия помниш ли пепи от Атлас Стенли ква рокаджийка си ти с червени пари Смешници

Предполагам, че на Наталия не и е било лесно. Още повече заслужава уважение, че успява да се владее и да поддържа нормални отношения с мъжа си. Наистина несрещани по нашите ширини емоции:)

Що не се съберете, бе хора? Явно още се обичате щом чествате годишнина пред милиони зрители.. А и детето ви се депресира и страда... Имаше все пак нещо махленско и тъпо в това честване, нещо нечистоплътно....

Тия май требе честват трифон зарезил.

Снощи случайно попаднах на предаването и бях приятно изненадана от добрите взаимоотношения, които демонстрираха. Дано са щастливи и двамата! Като страничен наблюдател, видях много обида в погледа на Наталия и мисля, че тя заслужава по-внимателен и по-умен мъж до себе си.

Наталия преиграва, прави се на нещастна, а си вее байрака

Гледах предаването снощи и според мен Наталия се изложи много. Какви бяха тези излияния, какви бяха тези речи? Денис гледа на другата страна, а тя му се мята на врата. И с всички тези коментари по повод Котката беше още по-смешно. Явно ревнува Денис и не може да се удържи.

Редовно гледам шоуто на Денис.От сърце желая и на двамата много щастие!Кухите чалгарски кратуни,живеещи на семейни начала да не ми се правят на голееееми моралисти!

Вие сте една голяма"ОТРЕПКА" след като гледате "Денис"-маймуната и завиждате на двойките на семейни начала. Р.S. Не слушам чалга.

Може да не слушаш чалга, но си чалгар(ка). Чалгата е не само музика, но и начин на мислене!

малко като на циганско-турско-латино махленско мяза. Наталия преиграва, всички я знаем какво представлява и с какво точно се занимава.

А с какво се занимава,ако не е тайна

Цирк!!!!!!

Тия двамата са вземи единия та удари и другия.А с гадните си лигави физионоимии са способни да изкарат извън релси и наи спокоиният човек!!!!!

Какви релси... С този правопис още не си се качил на влака...

ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА - РАЗДЕЛЕНИ, НО НЕ РАЗВЕДЕНИ И ПРАЗНУВАТ ГОДИШНИНА ОТ СВАТБАТА СИ КАТО МНОООГО СЕ ОБИЧАТ !!!!????? ИМА НЕЩО ИЗВРАТЕНО В ЦЯЛАТА КАША ОКОЛО ТЯХ !!!

Наталия е страхотна, желая й много щастие и успехи!

Свръх големи лигльовци!!!!

Хубаво е, че са запазили човешки отношения. Може би така е по-добре-да знаеш, че има човек на когото да разчиташ и който те обича. Ежедневните битови проблеми нищожават нежните чувства. така им остава само романтиката. Желая им успех в техната странна любов :)

ХАРЕСВАМ НАТАЛИЯ И ПО МАЛКО ДЕНИС НО АКО ЗНАМ ЧЕ ЩЕ Е ЩАСТЛИВА А ТО СЕ ВИЖДА С ДЕНИС МОЛЯ ТЕ ДЕНИС СЪБЕРЕТЕ СЕ НАПРАВИ ТАЗИ ЖЕНА ЩАСТЛИВА А И ДЕТЕТО СИ - ПОЗДРАВИ ОТ ДОБРИЧ

Понякога хората са по-щастливи, когато са разделени, но със запазени добри чувства и уважение, което макар и трудно един ден се разбира и от децата. Това е по-добрия, но не и по-лесния вариант от фалшивото съвместно съжителство в озлобление, недоверие, лъжа и скандали. Обаче правенето на Шоу от житейските истории само по себе си изкривява нещата...и има други цели...