Виктория Бекъм: Имам тяло на съвсем нормална жена

Супер слабата Виктория Бекъм заявила в интервю, че има фигура като на средностатистическите жени и че модната й линия е предназначена именно за тях.

Обратно в новината

Коментари - Виктория Бекъм: Имам тяло на съвсем нормална жена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не вики ти определено нямаш тяло на средностатическа жена Правиш дрехи единствено за себе си и още няколко снобки около тебе

Ах милата...колко мъчно й е било, че не можела да облича дрехите си като била бременна..И как се увивала в платовете...Мъка, мъка...горкичката..

абе ти сигурно и до круста не си и на виктория само могеш да и дишаш вув рата злобари такива еи това женската злоба краи няма.тя затова е с наи-красивият муж щото е грозна и кусокрака хахахахаха-много сте зле честно по-добре да си клъщав и да имаш култ кум тялото си отколкото дебел,трутлест и пухкав-завигдаи тее *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

казвайте и кльоща, казвайте и анорексичка - кой какъвто го дал господ. на жената не и личи да е раждала 4 пъти, има си 4 здрави хубави дечица и чудесен съпруг. малко са късметлийките като нея. да е жива и здрава

виктория май си няма хал хабер от реалния живот, с тези кокали е направо отвратителна !!

Представям си колко депресиращо би било за една девойка носеща размер 8 , да пробва тези дрехи размер 6. Доста анорексички ще имат още един повод за гладуване.

Тая или е кьорава или има проблем с главата.Средностатистическата жена и най - вече американка не е ходещ скелет със силикон.Ако иска и дрехи минус 1 размер да прави - нейна си работа.Я Бекъма да се заеме да оправи това недоразумение.

Тапициран скелет, ниско дребно и кокалесто-направо ужас!

Може да е родила 3 деца /а може би греша/ но е запазила тялото си .

са 4 децата й, а си развали тялото, защото е грозно слаба. Преди по ми харесваше.

Нека прави дрехи за закачалки .-размер 6, но да не очаква масови продажби!

прилича на късокрако дете с голяма глава :)

много я боли главицата.