Коронясаха първата ”Мис Българка в САЩ”

В Чикаго се състоя първият конкурс "Мис Българка в САЩ". С короната се окичи Росица Стефанова, а първа и втора подгласнички станаха Тина Телалян и Мартина Славчева, съобщават от eurochicago.com.

Обратно в новината

Коментари - Коронясаха първата ”Мис Българка в САЩ” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само,да споделя това бе нагласена работа.тези момичета са професионални моделии момичето на 2 място не говори български.Някой ще ми отговори ли каква мис българка е тя?

Ех пък, по-красиви от тези в България. Или защото са напуснали родината си!Има много красиви момичета, които срещам във Варна, но тях не ги интерисуват подобни конкурси!

...само да не се окаже, че половината са мъже...

Като цяло си пролича, че отвъд океана са направили не лош подбор за конкурса. Снимките на финалистките за кандидатстване са доста добри, само не можах да разпозная кои са момичетата с короните от общите финалистки. Иначе честито и успех:)

много красиви момичета! евала! поредното доказателство, че българките са едни от най-красивите жени в света.. а чалга-културата само ги загрознява (до неузнаваемост)! за щастие тези момичета са запазили красотата си!

наистина много красиви момичета! евала! поредното доказателство за това, че българките са едни от най-красивите жени в света.... а чалга-културата може само да ги загрозни до неузнаваемост!!

аз се чудех, кде са били нашите хубави моми, те просто избягали от тук...

точно.

какви естествени и хубави момичета(жени), без излишна натруфеност и тонове грим :)))))