Ралица Балева: Бизнесът ми се срина, но родих

Днес бившата съпруга на Калин Балев продължава да купува картините му и смята, че раждането на дъщеря й на 41-годишна възраст е компенсирало разочарованието от провала на бизнеса й.

Обратно в новината

Коментари - Ралица Балева: Бизнесът ми се срина, но родих | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много страшна, много дърта и много фалирала, радвам се, а дано всичките комунистически и посткомунистически крадци, и техните наследници фалират и живуркат в мизерия до един

Сега ще бъдеш заклеймен,наруган и освиркван,защото изрази мнението на повечето нормални българи.Ще те нарекат,завистник,комплексар и всичко което им дойде в главите на лиглите,потомки на червените кхмери.

като гледам рализа, ирен онтева, камелия воце, и проче изпитвам едно и сущо чувство. впечатлен сум за кратко от визията им, но усещам че са меркантилни чанти дето им е втулпено че чужденците са по убави. друго си е да добараш някоя сочна унгарка или словачка без предразсудуци ще ви кажа под секрет. не ща платен минет... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дрън-дрън ярица!

Извинете, коя е тази симпатична женичка?

ако търсеха ефтинко, щяха да снимат теб

знам, че звучи брутално, но на фона на сутеньорите в агенциите за модели, ще кажа: ако е гладна, ще лапа повече, и ще лапа без претенции. Като не знае друго...

Етнопоп. Първо научи нещо.за нея,и недей да я сравнявам с.днешните така наречени модели.Това е жена с възпитание,култура и вкус,,за какъвто не сте и сънували.С една най-висока летва..Е Вие,кой сте,незначително човече???Май...никой.

Що така бе Ралица? Милко Балев не те ли светна как се правят далавери?

айде, сега съдружничката и била "виновна" и точно сега фалирала, когато милионера го окошариха, абе тия срама немат ли ?

И все пак не разбрах защо ми триете коментара. С кметицата искам да ги любя, а комшията само ще записва с камерата! Обещавам, че няма да ги боцка.

4 годишна- 5 езика!!!

Това ли е красота? Та тя на повечето снимка е плашеща!

защо се заяждате с жената? Страхотна мадама е. МОЖЕ само праха да и дишате

Ето една статия за ареста на Балзарини. В нея пише, че е женен за Ралица: link

че преди това е била сгодена за сина на министър-председателя:)

По-добре че не е омъжена за този пишман бизнесмен,че ще я погнат и нея... Красива жена е и ако има дух ще се оправи,никой не е безгрешен...

жените в италия не си сменят фамилията като се омъжат... pitaite google za ralitza baleva john balzarini i shte vi obyasni che sa jeneni....

жените в италия не си сменят фамилията като се омъжат

но пък в България след развода жените си връщат бащината фамилия.

ми тя не се е развела с калин балев, така че е вдовица и си пази фамилията... защо и е да си променя името, с което е станала известна? естествено щеше да и помогне да не и скачат всички вув форума защо се е оженила преди 20 години за някои си

Този кон мине известно време, вземе, че изцвили!

Първо, Ралица Балева НЯМА брак с Джон Балцарини и второ, след ареста му през май тази година тя безславно се прибра при майка си в България. Всичките приказки за това, че е омъжена за швейцарски милионер, са опашати лъжи, с които мадам Балева цели да си качи цената, докто си търси нов спонсор.

Така е, не са женени с Балцарини, а тепърва не виждам как биха могли да се оженят, понеже той е в затвора! Тъй като няма вече кой да я издържа, Ралица Балева сега си е наумила да става ТВ водеща у нас и затова обикаля като цветарка по всички медии. През останалото време виси в заведенията и се оглежда за платежоспособни господа. Явно в Италия вече не е много вървежна, след като от половин година се е закотвила тук.

Майната им на парите Ралица,откъдето дошли там отишли както е казл Народът!

Интересно все пак откъде са дошли, ти как мислиш? Само няколко от световните топ модели са спечелили милиони от този бизнес и Ралица Балева определено не е сред тях!

Наивна глупачка!Балцирини не се е оженил за г-жа Сваровски и тя му родила детенце,но се е оженил за нея!Ралица,Ралица и ние четем италиански вестници!Ха ха

Ееей , гадни копелета ... Вероятно са фалирали хората , ама вие си правите душевни чикии. Чикиджии! Там , където е текло , пак ще тече , но , вие вечно ще бъдете бедни и злобни ! Такива сте се родили - такива ще си умрете !За това и България е на това дередже - простотия , злоба и мързел !

Ти им разправяш , но те не те четат , защото е по-готино , като тъпа навалица да крещят облени в собствената си злоба . Ще те копирам , надявам се, че не възразяваш ."другари и другарки, света не се вурти около вашата малка дурява.. ралица е известен модел и е спечелила много пари в италя и с години е била разделена с калин балев... единствената булгарка, която се е снимала за календара на пирели... парите са ви ги окрали тези, които все още ви управляват!!"

Че е текло, текло е, спор няма! Въпросът е какво е текло...

Става дума за умишлени фалити, цитирам: "Според съдията по делото Барбара Калари, която през май е наредила арестите, първите пилотирани фалити в групата Имко датират от 2002 г.Фирмите не само че не плащали данъци, но също и заплати на служителите, доставки на снабдителите, нито пък връщали заемите си на банките."

Ралица Балева уж е омъжена за Джон Балцарини, ама носи фамилията на първия си съпруг. Балцарини пък уж бил милионер, но по вестниците пишеше, че го издирвали с Интерпол за крупни престъпления. И чий го дири тя в България от лятото насам, като уж е щастливо омъжена за швейцарски богаташ?

Парите като са ти наготово и не си ги изкарал ти, що да не спре да се кахъри толкоз' бърже.

и ко че прайме са

Ралица Балева е в отчаяно търсене на нов чичко-паричко, защото Джон Балцарини го опандизиха за финансови престъпления. Затова и Раличка виси в България от 6 месеца и се вре по всички медии.

Небивалици дрънка г-жа Балева. Ако се е омъжила за Балцарини, защо още носи фамилията Балева? И как точно се е сдобила с тези милиони, дето съдружничката уж и била завлякла? И защо не споменава, че Джон Балцарини от май 2012 г. е в италиански затвор за неплатени данъци!

Ами ако са го вкарали в панделата, ясно защо се е появила госпожата тук. В Италия може би вече няма да и е толкова комфортно. А тя явно от девойка още има нюх за доброто пласиране.

Щом някоя лека женица се завърне от slut-stvane по чужбина започват да ни я натрапват по всички телевизии, вестници, списания и тн...кой го интересъва някоя си как е родила и тн....омразна ми да ми ги дават за пример тези бизнесменки, майки, успешни модели, невероятни готвачки и сексапилни съпруги....а после се оказва, че са просто едни нещастни държанки

много е хубава, спор няма. всичко е чудесно, само въпроса, дето ме напъва е как и откъде изкара тези милиони, дето съдружничката й завлякла, пък тя ги чак и прежалила

Ало редактора,тези от къде ги изкопахте и защо все издънки от такива омразни фамилии пробутвате на българския народ.

Nina

те тези милиони, дето ги е загубила, са всъщност наши - от онези, дето свекърът и раздаваше на близки хора. така че да не се коси толкова - от където дошли, там и отишли! то и ние вече ги прежалихме!!!

змей

4 езика??!?...,,малииии....

Luna0102

Добре, че няма 4 стомаха, че тогава има да преживя цял ден.

Драи друарки и друари, майката му е снижаването дорде мине кризата. Теа Балеви не се снижиа и затова мноо требе да се размислат. И Милко ги бе натворил едни, не е за разправяне. А Калинчо го отгледаеме и като порасна фучеше из софийските сокаци с мотора си необезпокоявано, ама се позабраи така некакси. Както казааме по-рано, социализъмът се оказа ялова работа да знаете друари. Повече не се лъжете. А за некои друарки имаме некои съображениа и ше ги изкаеме на специален пратиен форум разбиаш ли. Не мое така, ние се бориеме некогаш по гори и ханове и в името на народа земаеме сичият кашкавал от мандрите, а те сеа наготово влеат у некое ВШП наше семество и айде оппаа станат и те фактор у межународната политика. Така не требе да са нещата и не мое така да ги интегрираме за по-нататъшното благо на развитио соцялизъм. Ае честит ви осми март или декември, все таа, все е празник, ха-ха-ха.Шот ако се върнем на земята, тие че ручат само боб и леща. Да ни е честит седми блок на ТЕЦ в Юндола у средата на Стара планина, а младата друарка да земе да чете там др. Мери Шели и книжлето й за некъв сбирщайн човек.

Даааа,почти се е оженила за Брандзини/или нещо подобно/,той е почти милионер,тя почти е имала бизнес,почти живее в Швейцария...просто всичко е "процъвтявало",докато е била снаха на М.Балев...

А чие ще стане детето, когато тръгне на училище? След 7 годишна близка връзка как си представяте отделяне в такава важна възраст като училището?