Българската ”Мис Вселена” се прибра без куфари

Благоевградската красавица Жана Янева, която представи България на световния конкурс "Мис Вселена 2012", се прибра у дома след дефилето с най-красивите девойки от цял свят на 18 декември в Лас Вегас, съобщава в. "Струма".

Обратно в новината

Коментари - Българската ”Мис Вселена” се прибра без куфари | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбрах девойката на кое място е класирана.Нали е една от най-красивите българки?

Днес в суутрешния блок на нова я гледах тази персона,мале то това много грозно,ужас направо

Не че нещо, ама супер крива мутра има тая

Ами като гледам твоята снимчица на профила не си от най-красивите да ти кажа. И щом си падаш по "русо", повече от метла няма да ти върже

и ко ша праим ся?! чи то детито затова отиде - да напвлни куфарите! вви, вви, ся я вапзахми! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хотела не се казва "Холувуд Планет" "Планет Холивуд" и се намира не на централния булевард на Лас Вегас а на булевард "Лас Вегас" Ама като се пише по слухове е така

ама то централня булевард на лас вегас се казва лас вегас...какво толкова не е точно не мога да те разбера

балгария е единствената европеиска страна (?), която няма директни полети до и от америка. дори албания има. при смяна на самолетите често се губи багаж. балгария сащо е единствената европеиска страна, за която не се саобщава почти нищо, дори и прогнозата за времето. живеите с илюзията, че сте европеици от европеискя саюз. истината е, че сме комунистическия кенеф на европа и никои не ни зачита за нищо.

горкото селянче, поне е видяло свят и света него. не е красавица, но е миловидна и естествена, не порочна и дегизирана като маимуна като силиконовите чалгаджииски бомби.

ОЛЕЛЕ УЖАСССС. БАБА МИ Е ПО ХУБАВА ОТ ТАЯ ЗЪБЛА....

Ами защо не каза на БАБА ТИ да отиде на конкурса! Може би Вие КАКО сте по-голяма зъбла от нея :) ЗАВИСТА Е ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ НЕ САМО НА ВАС, НО И НА ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ! Като гледам само можеш да ПЛЮЕШ по форумите. Погледни първо себе си, и после коментирай другите ... и да искаш не можеш да я стигнеш ЗАЩОТО момичето изглежда доста добре, и може да и носиш раницата BABY!

е стига де.. има и по-грозно...!

Това да ти загуби багаж авио компания хич не е някаква новост. Едва ли има човек който да пътува по често и да не са му губили багажа. Така, че тази краставица хич да не се перчи със загубения си багаж ами да им висва на главите докато го намерят!

оподвеждащо заглавие-нито дума за авио компанятаа загубила багая-нека се знае кои са пак тези заблеяните *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ну,Волк!Ну,погоди....

да се прибере, освен у дома си, с тази физиономия?!

да се прибере, освен у дома си, с тази физиономия?!

Я те багажите изчезвали и на елитните летища у ЕВРОПАТА. Как ли щеше да ни изяде общественото мнение ако беше при нас.

Благоевградската "красавица"на 89 място ли се класира?

багая изчезнал у нас,тапако!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Добрата новина, която вчера по обяд успокои момичето, е, че куфарите били намерени на летището в Амстердам Пише в статията, а контекста е че в социалните мрежи успешно се насъскват социалните групи една срещу други. Пояснението е специално за теб умнико

споко,колеги! хубавите българки не се морят да стават фон на договорените миски.за това си стоят при нас.

какво правите в тая дарява - имаме един крокодил ,сега имаме една яба,защо не избирате наистина хубавите момичета а все боклуци,за които плащат мутрите-лубовници,станахме за срам на света

Абе в България има,толкова красиви жени как може да се избират,такивва като тази да ни представят на световен конкурс за красота.Излагаме се

За да ни занимавате основно с куфарите и а не с представянето и класирането и е ясно що за урунгел се е явил там от името на Б-Я!

в бг няма конкурс,всичко става с вразки итова вреди на даргавата,имаме много красиви момичета с интелект,не казвам че това момиче не е красиво,но незнаем за интелекта нищо,само с красота не става,доналд трумп залага на сигурно,тук в тая област интелекта е много ваген,да е гива и здрава,следващия пат;)

Добре де, кви са тия грозотии които пращаме в последните години? Тия наши бизнесмени толкоз ли са тъпи, че си наемат все грозни и съответно ги тикат нагоре в кариерата? Хубавите явно избягаха или не им се занимава с такъв показен курвалък. Я гледай другите в Мис Свят - може да са с пластични операции, ама изглеждат по-добре. Призовавам мутрите - вземайте си по-красиви любовници които да пращате по конкурсите. Така и така на всеки е ясно, че там се стига с много умения в кревата, поне вземайте хубавици.

Този озъбен крокодил ли?? :) Допуснали са някаква грешка явно...

Става само за кафаните в Благоевград.

А ти си един хубостник ненагледен...

Объркали са снимките и са взели крокодил от дискавъри ченъл :)

Защо никъде не споменавате на кое място е нашенката?Очевидно поредното ни безславно участие.Очевидно е също,че критериите ни са тотално сбъркани.

Срам ги е да напишат :) все пак тази не е чак такава красавица, че да ни представлява на такива събития, но в БГ с пари всичко става :)