Деси Тенекеджиева събра Богомил и Дивна на свой концерт

Деси Тенекеджиева събра младите звезди Богомил и Дивна на вълшебния си коледен концерт с филхармония.

Обратно в новината

Коментари - Деси Тенекеджиева събра Богомил и Дивна на свой концерт | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз не бях слушал никога до сега Деси Тенекеджиева на живо, още повече на такъв сериозен концерт с филхармония и тнт.. Отидох само защото жена ми купи билети и вях определено резервиран. Но останах свръх изненадан не само от певческите и способности, а и от цялата идея и реализация на коледното шоу. Силно ни въздейства и ме спечели като верен зрител. Поздравления!

Явно хората се делят на такива, които мноооого харесват Тенекеджиева и други (като мен), които смятат изявите и за много добре платен "пи ар" и нищо повече. Считам гласа и за дразнещ, визията - стряскаща. Защо не се задоволи с театъра, където има роля за такива като нея?! Наистина има великолепни изпълнители, които обаче не разполагат с финансовия ресурс да се рекламират така помпозно. Защото Варна не е цяла България, нали...

Еха добре платена статия,такава помпозност отдавна не бях чела.

И много дълга, колко ли е платила?

Все пак,кои са тези световно неизвестни "звезди",които тя е събрала?

Бяхме на спектакъла във Варна и сме много впечатлени. При нас не пяха Дивна и Богомил, но имаше солисти от Операта и един много як Госпъл хор с атрактивни младежи. Деската пя много красиво, а червената и рокля направо ни закова.

Страхотен концерт! Много здраве и творчески успехи за напред.Благодарим беше една красива приказка.

Слез Господи и си прибери вересиите! Видяла жабата........... То не бе актрисата Стойка, то не бе тв водещата Зейнеб , то сега и певицата Тенекеджиева.

Концертът беше прекрасен! Благодарим ти Деси за удоволствието! Отдавна в Русе не сме присъствали на такова събитие.Желая на теб и на целия ти екип много успешна и творческа година!

Поправям грешката - да се чете "тенекиеното".

Прекомерно много лиги за темекиеното недоразумение.

Това тенекиено недоразумение лежи на стара слава. В момента не се сещам за друг подобен пример, но въпросната разчита,че може дълго още да разчита на факта чия вдовица е. По-точно си мисли, че това още дълго ще минава

А ти анонимно и злобно недоразумение къде прочете в текста нещо относно глупостите,които плещиш??!! Къде пише за вдовици, мъже и любовници? Баси злобната женица си..