Българка с дефилета за 7 дизайнери в Милано

Топ моделът на „Ивет Фешън“ Евелина Тотева направи цели седем ревюта по време на модната седмица в Милано.

Обратно в новината

Коментари - Българка с дефилета за 7 дизайнери в Милано | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тя е много хубава а на които не харесва значи да си запази мнението второто което е много по добра от някои пачи! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На мен ми харесва. Няма просташко излъчване и наистина изглежда като модел от световна класа.

Точно така, има одухотворен и изтънчен вид. А на тези, на които им се струва слаба: такива са стандартите на индустрията за изчистен силует, тя трябва да се впише в тях, за да има успех. Все пак е модел от световна величина, а не някоя прекроена кошница със силикон, висящ отляво и отдясно през корсета, каквито виждаме в изобилие на местните дефилета.

Ами, то на такива момичета какво друго им остава, освен да бягат към световните подиуми. Тук няма кой да ги оцени, а на почит са едрите и грубовати селянки тип Златка.

Българите сме патологични хейтъри! И аз мисля, че не е кой знае какво момичето, НО на кого му пука? Важното е, че е успяла! Каквато и да е, там я харесват, и за БГ се чува и нещо хубаво! Не само за чалга и простотия!

Eeeee , колко негативни коментари отнесе момичето. Вервайте ми -не страда от изброените хранителните разстройства, с които сте я диагностицирали. Това си е позната тенденция на модните агенции и дизайнери, вероятно за да икономисват от текстилните материяли :)

Леле, на тая са и разпрали "дефилето" от дефилета.

анорексичка, болимичка....абе вие като сте такива раззбирачи, що не сте вие там?!?! мислите ли че при солените глоби за дизаинерите, те ще ис позволят да вземат болно момиче?! тва зависта ще ви изяде! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не е нужно да си разбирач, за да прецениш, че нещо е грозно слабо дори и да не е болестно състояние. Разгледай снимки на манекенките на Виктория Сикрет, Клаудия Шифър и др от нейното поколение. Не мисля,че изброените са някакви дебели крави, но нищо прекалено не е хубаво

анорехя невроза *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Симпатяга е. Но да вземе да иде малко на гости на баба си, да пояде малко мекици и други работи, та налее някое кило. Анорексията е болест!

не висдам нисто хубаво в тази особа, дори пласи

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ, КОЛКО Е ГЪРЧАВА...

момичето е типично - кльощаво със щръкнали ушички

типично със щръкнали уши??????? ушите вярно са щръкнали, но това не е типично

и моят котак и той е с такива ушички

грозотя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какъв е тоя скелет прекалено е

Хей, редакторката, какво редактираш, че е пълно с грешки? Явно и ПР-а на фешън агенцийката хич го няма ....

И на мен ми направи впечатление: написали са "честа", а само два реда по-надолу е вече "честта". Да не споменаваме, че и в двата случая думата е смислово неподходящо употребена.