Кейт Мос с прозрачна рокля на ревю на Луи Вюитон

Кейт Мос облече една от уникалните полупрозрачни рокли от колекцията на Луи Вюитон, която бе представена в последния ден от Седмицата на модата в Париж.

Обратно в новината

Коментари - Кейт Мос с прозрачна рокля на ревю на Луи Вюитон | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

страхотна колекця. ако можех да си го позволя бих купила половината от дрехите :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не обичам да ми се подиграват.

Бахчесарайски фонтан ще пасва на тоалета якто.но падишаха едва ли ще хареса момето!

уясно слаби, просто грозно слаби. за информазя и аз сум слаба, не завиждам! това рокли ли ли са белио ли? какво кто е луи вутон - грозно! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Роклята, в която е облечена Мос е красива. Отделно прическите/перуки/ и гримът загрозяват манекенките.

Толкова години вече не мога да разбера защо в Англия имат Кейт Мос за красавица. Навярно защото там всички жени са грозни и приличат на розови прасенца. Аз като тръгна по "Витоша" в София, още първите 200м виждам поне 5 българки, по хубави от Мос.

kokobrais

Те бабаите ни са по-хубави. Да не говорим за момичетата...:-)

КАКВИ ГРОЗНИ ДРЕХИ И МАНЕКЕНКИ, КРИВИ И ГЪРЧАВИ, НАМРЪЩЕНИ И СТРЕСНАТИ...

харесвам ревюта с еднакво направени манекенки. все пак трябва да изпъква дрехата. момичета са супер, модата на човека също. може да не става всичко за носене, но се усеща ВИСШАТА мода, класата и финеса дрехите. няма прекалено изчекнати неща, космически еленти/сочещи към бездарие/ и заемки от 60-те. с една дума моделиера не го познавах, но ми допадна много

А кой е "човека също"?

човекът също е Люи Вюитон /ако така му е правилното име, защото не знам/

Ега си кльощавите и грозни анорексички.:((((

Защо манекенките винаги гледат навъсено и злобно и приличат на изгладнели вампири?

Е те са си вампири и повечето са си злобни по принуда!

Вижда й се цепката.

коя цепка - отпред или отзад???

Яяя движещи се скелети... Не стига, че слаботелесни ами с този грим по лицата са направили да им изпъкват скулите.. направо като зомбита. Тези гледат ли се в огледалото как изглеждат...

Ти не си добре бе, първо не са чак скелети, изящни хубави тела имат. Второ изпъкналите скули са нещо адски красиво. Ти какво предпочиташ пухкави розови бузки и дръжки по кръста ли?

КАКВО ИМ Е ХУБАВОТО НА ТЕЛАТА, ПЪК И БИЛИ ИЗЯЩНИ....ТОВА СА СКЕЛЕТИ В ПРОЗРАЧНИ ПАРЦАЛИ ЩРАКАЩИ ПРИ ВЪРВЕНЕ.

сигурно си някоя трътла късокрака или същото в мъжки род;))

Вечно плюете.

"Котешка пътечка"? Моля Ви, хора, какви котешки пътечки на модно ревю?! Подиум може би? Не е българска дума, но друга май нямаме за тоя вид 'пътечка'.

Какви са тези грозотии? Освиенцим не го ли затвориха?

Когато бях на 17 носех такова бельо, казваше се комбинезон.

На кой му пука какво си правила точно ти и точно кога е било това?

А ти освен да се зъбиш, защото госпожата казва истината, дали ще можеш да си позволиш да си купиш такова нещо и дали ще го носиш? Префърцунен сноб(ка)!

Кой е този ВЮЮЮитон, аз го знам като Луи Витон, поне така се произнася драги НЕГРАМОТНИ журналисти !!!

Тоя Луи Вюитон е французин и името му се произнася точно както са го написали. Така че в случая неграмотният си ти!

Смешник

Произнася се точно така, както са го написали.

Аз лично не говоря френски, но все пак има интернет. Пускаш търсене за "louis vuitton pronunciation" и чуваш как се произнася. И то не е по начина, по който е написано в статията. Още малко инфо от ВВС (нали не смяташ, че са ненадежден източник?): The French fashion powerhouse Louis Vuitton is sometimes anglicised as LOO-i VWEE-ton by some native English speakers, but we recommend the company's own preferred pronunciation, LWEE vwee-TO(NG) (-w as in wet, -o(ng) as in French bon). Така че най-близката транскрипция на български е Луи Витон (без "ю") или може би Луи Вютон (без "и"), но не и Вюитон.

Уууууууууууууужас... отвратително слаби са всичките.... а за 12,13 и 17 да не говорим, те просто са плашещи!!!

...да бе да, супер са си мацките, стига с тоя месарски вкус

Какъв месарски вкус бе човек? Я виж Кейт Мос! Мадама от класа, но не движещ се скелет! От всички модели, тя изглежда най-добре, и най-здрава, а имай предвид, че повечето момичета от тая галерия са с 20 ггодини по-млади от самата Кейт Мос. Те са просто отвратително слаби, бледи, направо прозрачни...