Българка покори световните модни подиуми

Топ моделът на „Интер моделс“ Кремена Оташлийска превзе модните седмици в Ню Йорк, Париж, Милано и Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Българка покори световните модни подиуми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо се рекламира и поставя като еталон за красота такава болезнена слабота?! Това е абсолютно негативен пример за младите момичета.

Красиво и умно момиче. Само че, наистина е ужасно слаба. Краката й са като клечици. Нали имаше някакво правило вече при модните агенции и марки да не допускат прекалено слаби манекенки. Това момиче със сигурност се ограничава много в храненето, а това не е добре за възрастта й.

Боже хора...каква е тази злоба.. не ви ли омръзна само да плюете по хората..това е красота.. стига с тези силикони,перхидроли и вечерни гримове.. момичето няма нищо общо с анорексия просто знае как да се грижи за тялото си..

Най-накрая момиче което наистина е модел а не да се е снимала гола в мъжко списание и да ни се натрапва като голямо постижение

Ама как?Нали Николета Лозанова беше топ-поп модел в Италия и Франция в едно.Пък те от Шанел и сие се объркали и взели друго момиче.Сериозно, момичето е много красиво.Браво за успеха на световните подиуми.

браво за успеха! обаче има болно слаб вид! тази политика в модата дето рекламират анорексиа е просто грозна. тези манекенки са като скелети, кое му е хубавото тук...не разбирам.

Голямо попадение на всички снимки е много красива идеална е за модата

Еййй нещасни зависчий мръсни!Бългърска работа...!

Неграмотник.

Прочети- Кейт Мос с прозрачна рокля на ревю на Луи Вюитон и виж,че всички модели са такива-т.е.ходищи закачалки и това е защото те рекламират дрехи,ане са на конкурс за мис.

Май е типично българска черта да се проявява силна алергия към успеха на другия!!!

Много станни мнения пpочетох Хем сами наложихме скелетите като меpило за красота, хем като видим някой ходещ скелет като тази, започваме да се вайкаме, че е анорексичка. Ако снимат обаче някакво хубаво и нормално момиче, сигурно 1000 пъпчиви чикиджийчета ще ревнат, че е дебела.

Не е възможно такава непривлекателна жена да е модел.Сякаш идва от концентрационен лагер."Покорила подиуми..."Ужас!

Грозна история...с тия анорексични крака

Съвсем нормални кг за 17 годишно момиче. На мен лицето й не ми харесва, има нещо грозно в чертите, нещо в захапката не е ок, та чак да приритвам от възторг за успялата ни "красавица" ми не приритвам да ви кажа...

Човек би решил, че сте жена ;)) Е, и аз не съм впечатлена де

художник съм, затова са ми интересни чертите на лицето... при всички положения това лице не е красиво нито пропорционално

отихе е одила по мегдано с мензите ,затова не си разбрал бе чукундур.

а ве тушациии, това момиче не я познавам ,но искам да ви кая че тя е на 17 и може и да е 10 килограма , но е постигнала повече от вашите поп фолк любимки или "известни " бг манекенки , на които се радват вашите деца и близки...така че уваяваите труда и стига сте хулили. вместо да я подкрепяме и да се радваме , скоро заради вас тя може и да се откаже тотално от булгария ...уваяваите труда и ,защото не са лесни тези постижения *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

евала шадов много точно казано и много успех на момичето много е готинка *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За мен момичето е красиво, но с тази прекомерна слабост вече със сигурност си е навлекла серизни здравословни проблеми. Престъпление е това ,което тази индустрия прави с момичетата ,превръща ги в човешки закачалки. А те заради някоя снимка и някой лев си разстройват здравето ЗА ВИНАГИ .

колко глупави хора има тук, не е истина... браво на момичето и се радвам че все още има някои, които ни представя на световн ниво. дали било то манекенка или учен значение няма...

Браво на момичето, ама защо не се храни ужасТ!

абе хора каква българка е тази от дълги години майката с двете си щерки от които едната е Креми живее в Испания , а татко е видна мутра в Горна Баня или Банкя не помня къде последно се подвизаваше , какво се прехласвате на някакво к...е, което е минало няма д ави казвам през чии кревати н акрехките си 17 години за да си разходи костите по подиума, на всичкото отгоре се и дрогира...и това, ако е пример за младите момичета в България здраве му кажи!

Косъм,ти чуваш ли се какво говориш? Какво от това,че живеят в Испания?Стоичков да не би да не е българин?Или за теб българин е този,който живее във Факултето. Браво на момичето!А за неговата фамилия- не си ти този, който ще си дава мнението.

И аз не мога да разбера защо моделите не се усмихват на подиума! Толкова ли им забраняват да излъчват малко приветливост!?

горкичката! богата на пари, страдаща от анорексия...

каква анорекся нормално младо красиво момиче, ще ти се и ти да са на неино място нали да си топмодел, да ама явно нямаш данни физически сорръ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

аз пак ги имам, само вазрастта дето не ми е подходяста а и не искам да сам на неино място (стръва ми се имам доста повеце акал в главата) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Казвала съм и преди, но ще се повторя- за такива момичета няма място в България, добре че световните подиуми не търсят силиконови "красавици", а естествени и красиви жени, които обаче у нас не се ценят.

БРАВО. ТОВА Е ГОРДОСТ ЗА БЪЛГАРИЯ.КАТО НЕ МОЖЕМ С ДРУГО ДА ПОКОРИМ ПОНЕ С МОДА И ЖЕНИ...

те версаце кавали дг луис вуитон и вог не разбират от красиви модели .едва ли .от форума изглежда са по запознати :ддд

майка бивша гимнастичка, баща бивш волейболист или баскетболист, хора на ББ , спортисти какво да се прави детето до там само може да стигне манекенка , която никой не познава на световният подиум, толкова по красиви момичета има, жалко , че подобни анорексични създания представят ужким България

Е как никой не я познава на световния подиум? От Шанел, Луи Вуитон, Фенди, Долче и Габана много, много други явно я знаят. Или може би и ти си по световния подиум, пук не я знаеш?

наоми камбул сигорно беше опурлен кокал на 1ш годинии.по тази причина направи милярди $$$$$$,на неразбиращите моделиери?ама у ваше село не направябарем едно модно шоу ,та и ние да разберем нещо от свето. нали така бе капут.

По-долу друг форумджия каза - тези модели нямат идентичност, както моделите някога. Могат да сменят агенциите и никой няма да забележи. Преди години имаше манекенки, които бяха емблематични за някои модни къщи. Явно раздялата с тях е струвало много скъпо и сега гледат да ги 'унифицират'.

Много елегантно и красиво момиче и е чудесно че е на световния моден подиум тоест е единствената българка успяла наистина в тоя бизнес ВОГ Италия- !

Изобщо не е единствената : ))) Не се излагай по форумите . Информирай се , ако можеш да четеш.

Нямаме друга балгарка да е била на 52 ревюта на световните дизайнерир и

Няма такъв успех. Има много момичета, сред които и аз, които сме правили много ревюта по света, но нито една не е направила 53 ревюта в един сезон, всички модни столици в един сезон. Нека се радваме на българските успехи.

Страхотно е, че имаме и българки сред топ моделите. Жалко, че са доста поднормени на кг. Някогашните топ-модели изглеждаха по-свежо.

радвам се на успеха на една талантлива българка. във всшка снимка е разлияна, яак до неузнаваемост. браво! а вие, другите си пивете глупости, като не ставате за друго. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Талантлива!??! Не знаех ,че на това се казва талант.

с тая обратна захапка и изкочила напред брада и долна челюст е страховита като от филм на ужасите

така отива по-малко плат на моделиерите като обличат щеки - важното е те да са тичащи между дефилетата и без претенциите на големите моделки.

няма ли най после да се забрани участието на толкова слаби модели, не е красиво , а и много опасно за подрастващите, после се чудим защо има толкова анорексички, така е като рекламирате болезнена слабост и насаждате криворазбрана женска красота

Защо ми скрихте коментара.. не бил по темата. Съвсем си беше по темата - в една дума правите 2 правописни грешки:))) Изумителни сте. И едва ли ще станете по-грамотни като си заравяте главата в пясъка :)

Научете българския език, моля и тогава информирайте."ИталиЯнски"

Изпаднах в див потрес от това анорексично дете. Горкото момиче....Няма ли родители да го видят на какво прилича...

Ха, интересно! Не е лоша! Прилича на съседа!

браво на момичето, да е живо и здраво и да слави България! но да папа повечко, че е слабичко и бледичко

Не искам да го казвам, но е много грозна - типичен травестит.

И аз не искам, ама не мога! Много е!

Типичен концлагерист от Бухенвалд, Треблинка и т.н.!

адски страшна е , да не кажа грозна.. майка й е една видна софийска ....няма да казвам каква може би и заради това наследницата има такъв небивалуспех, който само в България с езнае като успех, в другите страни в т.ч. в Италия никой не е чувал за Керми, тук в страната на модата тя е само една анорексична на никой непозната манекенка 2 ръка...

Манекенките винаги се подбират да са гърчави

МНОГО Е ГРОЗНА И СТРАШНА!

Като чета форума , установявам две неща: 1.Около 90% от форумджиите по това време са жени; 2.Страшно завистлив животински вид са това жените. На момичето пожелавам все повече от висящите пред компютъра и безработни да му завиждат. За себе си, уведомявам форумджиите, че съм пенсионер със средна пенсия и използвам компютъра на сина си, докато той е на работа.

А ти като си пенсионер явно повече зяпаш в "любимите" сайтове на сина си, айде да не предполагам какви са. А по-достойно би било да кажеш "едно време какви българки имаше - такива като от картините на Майстора!"

Извинявай г-н пенсионер, явно ползването на компютъра на сина ти с достъпа до "любимите" му сайтове ти е увредило нормалните възприятия. А по-достойно би било да кажеш "едно време какви българки имаше - такива като от картините на Майстора!"

Дядо Саше, в конкретния случай коментарите май не са продиктувани от завист. Момичето е с хубаво личице, но краката му са... Толкова много деца около мен са с хранителни разстройства и знам през какъв АД минават майките им, за да ги спасят, че и аз, принципен фен на стройния силует, вече се възмущавам от дизайнерите! Ако имаш внучка, замисли се!!!

Мисля, че трябва да отидеш на очен лекар!

Ужас! От Агенцията за закрила на детето трябва ВЕДНАГА да се намесят и да започне лекуване на това красиво момиче. Фигурата му изглежда ужасяващо. И изражението на лицето му крещи, че не са в ред нещата. Вижте му краката - две тънки клечки. Не може да се поощряват момичетата да изглеждат по този античовешки начин.

Това момиче е на 17 години. Като стане на 37 или на 47, ще се стане дебела. Тя и Алла Пугачова беше слабичка, пък на, сега си е пухкава сладурана. Като има цици, що са силиконови, като няма - аууууууу, анорексичка. Просто е нежна и слаба и много млада. Бледото лице е от грима. Манекенките на подиума нямат личност, те са само визия и целта е да се запомни дрехата, а не момичето. Навън облечени в дънки и без грим са съвсем естествени.

Никой не казва, че това сладко момиче трябва да се закръгли отсега, но е минало в крайност, която плаши. Не ни давай за пример рускиня - те са си в такъв ген, до 30-год. възраст са хубавици, а след това се превръщат в бъчви. Булимията и анорексията се превърнаха в епидемия, не може да продължава така!

Що за тъпотии ръсиш? Какво да кажем тогава за топ модели като Синди Крауфорд, Линда Еванджелиста, Наоми Кембъл и т.н. да не изброявам - изключителни жени, предпочитани от всички топ дизайнери когато бяха на върха на кариерата си. Това мъртвешко бледо лице няма нищо общо с красотата и всеки, който се опитва да го налага е болен мозък