Манекенките дъвчат хартия, за да са слаби

Нелицеприятната страна на модния бизнес изнася в своята книга “Факторът Вог“ Кирсти Клемънтс, която беше главен редактор на австралийското издание на световно известното списание в продължение на 13 г.

Обратно в новината

Коментари - Манекенките дъвчат хартия, за да са слаби | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами, не всички жени са късметлийки, с готини гени, за да могат да си позволят да хапват каквото си поискат и да са супер слаби. Когато природата те е прецакала не ти остава друго, освен да прибегнеш към отчаяни мерки...

аззз

естествено, че не ни пука, това е работа, поели са си риска за което получават много добри възнаграждения. На някой пука ли му как изглеждат хората от стоманолеярните? А тези , които произвеждат дрехите ни? Те да не са по здрави от вътре,а? Само дето не получават за едно фръцкане 10000е, а работят по 12 часа за 500лв. Баси и измислиците, заливате ни с голяма пумия....

Paris ти казва къде е причината. Има създадена мода, която зомбира хората. Не говори за циганите, не говори за насилие върху девойки. Говори за сексуална сбъркания, наложена от педераси в модата. И това е самата истина. И аз съм харесвал слабички преди години. Докато осъзнах, че истиснкият ми сексуален вкус не е този. Осъзнах, че съм жертва на манипулация от екрана на телевизора. И си взех нормална жена с цици и дупе. Много е сладко!!! И винаги ми се иска Аналогично на тази причина, но обратния случай: мой приятели гледат широкоекранен телевизор, където повечето предавания са с разтеглен настрани образ. Сиреч хората изглеждат по-пълни, отколкото са. С годините надебеляха безконтролно, като смятаха това за напълно нормално. Бяха се зомбирали от телевизора. Смениха го с друг, който дава нормални пропорции. Отгатнете какво стана! Отслабнаха значително. Впечатляващо! Става дума за многгогодишно и непрекъснато възнействие върху сетивата и последствията от това. за анорексичките са виновни педерасите от модата, които не понасят женствени форми и наложиха сбърлания формат на зомбитата - без цици и без дупета.

Аха. Точно така. Кафка ли четеш? Да се чудиш тия какви телевизори имат, нали?

Ужас...модния бизнес е чисто извращение, превръща млади хора в анорексици, съсипва им здравето на млади години. Кой при нормата, че един модел трябва да изглежда по този начин? Нямам думи...

А ако ми ядаха Пура, нямаше да имат проблеми.

Не е естествено млади жени, които пазят диети за да изглеждат слаби да са с големи ъглести глави ,с напрегнато изражение, тип травестит, а телцата им да отговарят на 12 , 14 годишни девойки и това да се издига в култ за красива жена.

Хммм, защото това е новата мода на андрогенните, не можеш да познаеш дали е мъж или жена. Има такива и от двата пола :Boy George,Andrej Pejic, Justin Bieber,Tils Swinton,Grace Jones, David Bowie etc...

да.. те повечето от тях приличат на скелети и мумии... не знам защо трябва да имат такав болен вид

тези тапи болемически и анорексически движещи се скелети ядат хартия и изхождатт доларови пачки за работодателите си.много от тях остават инвалиди за цял живот с тежки хронични заболявания и умствена недостатачност.

Заради това ли изглеждат като дрогирани? Никаква човешка живинка няма в тях! Ни помен за усмивка, пълна безжизненост, сякаш роботи ходят!

Човек е това, което яде.

Хербалайф е продукт от най-старо поколение продукти с цел отслабване. В момента по света се продават десетки по-добри и скъпи продукти от Хербалайф. Уважаващите здравето си хора следят тези тенденции и не се хвалят с отдавна позабравени и отречени продукти. Новите поколения продукти действат комбинирано, засилвайки метаболизма, както и енергията на тялото. Няма обаче такъв продукт, който да предпазва от грип в същото време. Освен това приемането на подобни продукти трябва да е съобразено с индивидуалния начин на живот, така че универсални действащи продукти до този момент на пазара няма, а и не би трябвало да има. Поради тази причина фанатиците на тема Хербалайф просто предизвикват насмешката ми.

ако требва и лайна ще ядат,само и само да са чируси

Простащината и комплексарщината не се лекуват с хапченца. Къде да се изфука момата... Можеш да си представиш какъв джоб има...

Искат да им изпъкват дрехите, а не моделките в тях. Я тези на бельо колко са секси.

:) +1 Тетка РаДка.

Не е нормално,нито здравословно, нито красиво да си висока 180 см. и да тежиш 50 кг. Тази мода идва от женомразците и хомосексуалисти дизайнери на "Hot Couture" като Карл Лагерфелд .

Имаше някакъв правещи такива храни и добавки. Може би точно на споменатото от теб. Бе умрял май на 37 години и всички се чудеха защо. Не вярвай сляпо на рекламите. Никога не съм се доверявал на много от тях. Като преди с маргарина. Реалния правещ се от нефт и вече е забрано в един щат в УС продажба на продукти с него в заведения. Сегашните маргарини са си олио с втвърдител, който май не е полезен също. Някакви козметики се правеха от свинска пикня и така на татък.

А плюят ли я после, или я гълтат?

отзад, не ползват тоалетна хартия. Направо тая изядената я ползват да си избършат кльощавите задничета.

жена ми яде повече от мен и е снимала за всички издания на Вог , включително и австтралийското . най често е въпрос на ген движение и спорт

почти всички манекенки са грозни!няма сексапил,няма чар,кривите крака когато са като прачки изглездат прави!узас и безумие !на кого му харесва това???????реалните красиви зени изглездат различно!

аз пък дъвча манекенки които са дъвкали хартия за да отслабна на два порядъка

Имам в джоба си преуспял фотограф от Ню Йорк, който може да се обади на всяка манекенка от modelmayhem. Снимал е топ 1 манекенката на Нова Зерландия, снимал е всички големи, без изключение. На седмицата на модата в Берлин е изщракал 12500 пози. Разказвал ми е грозни сцени, които на съвременен човек няма да му ги поеме съзнанието... В апартамента му в Манхатън идват най различни манекенки. Водат се накакви, две познава и две не ги познава, влизат в апартамента, сядат в хола, разполагат се. И той небрежно взима един банан от фруктиерата и им го подава и казва: - Почерпете се... И една от тях почва да реве на глас... После се разбира че не била яла 2 дни, пие вода от чешмичките по градинките, ходи до тоалетната в Моловете и няма къде да спи... Била дошла с една военна ранница от бившото и гадже, и това и бил целия багаж. Karlie Kloss ако ви говори нещо това име, е #2 в моделс.ком му е френд на фотографа.

kokobrais

Какво точно се опитваш да ни кажеш? Колко влиятелен приятел имаш или ...тези момичета са направили своя избор, никой не е виновен за това!

Простакът търси виновните. Умният научава нещо ново. В случая шокиращо. Най-умният си прави изводи и те му служат в живота. Ти стигаш до прво ниво. Въпрос на интелект и на манталитет! На каквото са те научили, е най-грозното: да търсиш виновния. Ти си като прокаженик за интелигентната част от човечеството.

Истината казваш момиче, който не го е преживял, той се изказва неподготвен. Жестока е модната среда, наистина отношението към манекенките е отвратително, смятат че те растат по дърветата - никакви условия не им осигуряват, понасят огромни загуби, а я им платят по 60-100 евро два-три пъти на турне, отделно че тия градове са жестоки, ако нямаш пари, хайде да не прибавям и аз физиологични детайли от турнето. И друго, да знаете че топ местата са толкова далече от вас, колкото офисът на Уорън Бъфет от мен.

Това че ядат хартия си е направо супер :)Хем евтино ислизат с прехранта ,хем като идат в кенефа ,не им трябва да си бършат дупетата ,понеже от там излиза хартия :)

Имам в джоба си преуспял фотограф от Ню Йорк, който може да се обади на всяка манекенка от modelmayhem. Снимал е топ 1 манекенката на Нова Зерландия, снимал е всички големи, без изключение. На седмицата на модата в Берлин е изщракал 12500 пози. Разказвал ми е грозни сцени, които на съвременен човек няма да му ги поеме съзнанието... В апартамента му в Манхатън идват най различни манекенки. Водат се накакви, две познава и две не ги познава, влизат в апартамента, сядат в хола, разполагат се. И той небрежно взима един банан от фруктиерата и им го подава и казва: - Почерпете се... И една от тях почва да реве на глас... После се разбира че не била яла 2 дни, пие вода от чешмичките по градинките, ходи до тоалетната в Моловете и няма къде да спи... Била дошла с една военна ранница от бившото и гадже, и това и бил целия багаж.

ех, нито красотата се покрива с модата, нито пък спортът със здравето, дори когато или особено пък когато заниманията са професионални

и кой е отслабнал с боклуците на Хербалайф?

Искаш да ни продадеш от боклуците на "хърбалайф"?

Нямах предвид атлетични мъжкарани, а нормално телосложение.

Тези неандерталки не са ли чували за трици и пектин, че налитат на тоалетна хартия и палцали :))

Повечето модел-ки са едни отчаяни, повърхностни жени, които не стават за нищо друго, освен да се разхождат по подиумите и да спят, с когото трябва, разбира се, за да стане това възможно. Такива жени не стават за нищо друго, затова са избрали лесния живот.

Е нЕма що , то на човек не прилича , ако това е елит .................. изкривени и ръбати крака , представям си ги по бански , тапицирани скелети !!!!!!!!!!!!!!!!!

Голяма новина! Ами това се знае от 100 години. Не само хартия и тъкани ядат ами и памук също. В крайна сметка не са малки деца и трябва сами да си преценят заслужава ли си!

Ти чуваш ли се какви ги говориш??? Май май искаш да си намериш клиенти тук. Точно измамниците Хербалайф си тръгнал да ми хвалиш!

Моделите са толкова слаби,че само леко да ги бутнат падат.Изглеждат толкова смешни с тези тънки крака и ръце,все едно са кукли на ужасите.Това,че трябва да са слаби не означава,че не трябва да ядат.

да ми дъвчат...

Пак аман от простаци. Тези хубавици няма и поглед да спрат на теб!

Що бе ако му е хартиен или плетнен. :-)

звучиш с обидите си и предубеденото си мислене като нещо по-зле от ганювка.

Аз пък им се чудя на волята на тези момичета.

а аз на тъпотията им

:-) а аз на свободното ти време да им се чудиш ;-)

Първо не всички изглеждат добре - например снимки 5,8 и 9 са грозно кльощави (другите изглеждат добре, наистина). Освен това не си струва цената - гладуването изтощава организма и не можеш да се пребориш с най-обикновен грип, а и с по-сериозни болести.

Да ми джвакат шнура ,колкото по го джвакат толкова по слаби ,ще стават

Оф, аман от простаци!!!

Е това не им харесвам на манекенките - дъвчат, ама не гълтат.

Глупости.

Много харесвам много слабите жени. Чудесно си изглеждат манекенките

Аз пък харесвам с големи естествени ц..и. Няма как да си рахитичен и да те харесам.

Няма нужда ти да ме харесваш. Както виждаме на подиумите вървят рахитичните и слабите, те са и в списанията и по телевизията, докато рубенсовите модели (много от които са писали коментари тук) будят само смях.

Да, ако пък все пак Хербалайф не е по джоба им, може просто да се насочат към "юнашко мляко".

Освен това могат и да спортуват. В телата им няма грам мускул.