Тоалетите, които предизвикват най-силна завист

Херцогинята на Кембридж Катрин предизвиква най-много завист с гардероба си сред британките, като една четвърт от тях биха искали да притежават нейни дрехи, съобщи Фимейл фърст.

Обратно в новината

Коментари - Тоалетите, които предизвикват най-силна завист | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За англичанка си е много добре даже.... Според вас на какво прилича принцът - лика-прилика са си ... Чак завист...

Завист за какво?

Не виждам за каво и завиждат.Симпатична ,но не и красива.Ако се вгледате по-добре в нея ще видите ,че е и доста несъразмерна.Има доста интервенции по лицето си и не само там,така че за красива и дума не може да става.Що се отнася до тоалетите ,досега не видях нещо стойностно и красиво.Пълна скука струи от нея.Само сивота и нито един светъл лъч в облеклото и .Представяте ли си какво щее след 10- 15 години,същинска бабиера.Тя дори не може да се среши като хората ,та камо ли да се облече.Общо взето една суха ищо годе симпатична англичанса.На фона на грозотата им се откроява,но на фона на останалия свят просто се губи в тълпата.Ще мине покрай теб и въобще няма да се обърнеш след нея.

Тоалетите предизвикват завист, защоот жената е хубава и фина. Иначе саабсолютон бабешки- буфан ръкавчета, плисенца, къдрички ан блузката. Явно съвсем умишлено са бабешки и ултра умерени за да не подразни средностатическия консервативен поданик.

По-скоро това е разбирането за английска мода. Но не от типа на Уестууд, а от типа на кралското общество.

Е, Катрин има предимството да е една от малкото наистина хубави англичанки. А това, че има и кой да се грижи за облеклото й е още един голям плюс за нея. Абе хубав кон и под скъсан чул си личи.

Toni

Очакваме скоро класация за най-тъпа класация...наистина много хора са без работа.

Аз явно съм голяма консерва и всичко ми се струва ужасно бабешко и немладежко. Стигнах до снимка 14 и реших, че повече пердета не ми се гледат... За тези, които искат да имат поне една дрешка от тези бабини дивотини, да им кажа, че бялата блузка на дупчиците, могат да си я вземат за 10 лв. от пазара на "Графа", а палтенцата, тип избеляло розово, от магазина за втора употреба, а има и други - кафяви и синкави още по-бабешки на кило. За рокли - старите завеси ще ви свършат работа за някой Вип- прием!

Не си в ред ходи се прегледай и после двойката и в Орландовци бабунгер.Добре облечени и хубави жени са .

Дед, ти се прегледай, че виждаш прекалено много жени, а на снимките е само една!:) Аз може да съм бабугер, но все още водя класацията за най-елегантна жена там, където работя и младите мацки ме копират във всичко! Имам и документ, защото ежегодно се провеждат едни своеобразни "оскари"! Знам, че няма да повярваш, че е така, но това не ми е проблем! Най-големият ми проблем е, че може да замина в Орландовци негримирана и необлечена подходящо и на оня свят може да се изложа, като реша да си хвана младо гадже!

Каквото и да облече - тя е селско /месарско/ момиче

Кой знае какъв прованс си ти ама айде....

на мене ми харесват дрехите на катрин..тя не знам на колко е години и дали е раждала, нооо определено е добре сложена

Ами обикновено не се споменават нейните години вероятно от съображения за сигурност. Едно е ясно - по-дърта е от принца.

както винаги англичаните (и по-специално англичанките в конкретния случай) показват малко чувство за стил и естетика :-)

за тази жена се грият наи добрите дизаинери.естествено че всяка жена желае това,а не да се облича от битака! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Добре би било да се описват тоалетите като форма и материя, а не персоните, които ги носят!

това, което искат британките е да са слаби и хитри като Кейти, а дрехите са само извинение

Едва ли... Просто им се натрапва модел на поведение.

90% от тях са отвратителни.

На дрехите на Риана , пък кой и завижда не ми е ясно ! Просто са ужасни !!! За Катрин мога само да кажа , че има безупречен стил , както й самата тя изглежда просто прекрасно и съвършено !!!

Повечето тоалети от снимките са доста casual. Подобен "стил" може да се докара и с дрешки от МОЛ

чак толкова демодирани неща едва ли ще се намерят сега - не знам - плисирани полички от 60-те години, сега това е направо грозно, според мен

Не си в час май!Плисираните полички са доста актуални!

Кои са тоалетите?